Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Invent ICT: Και νέα πανεπιστήμια στο πρόγραμμα καινοτομίας

Invent ICT: Και νέα πανεπιστήμια στο πρόγραμμα καινοτομίας

απο John Leondaris

To πρόγραμμα επώασης καινοτόμων τεχνολογικών επιχειρήσεων INVENT ICT προχωράει σε επιπλέον συνεργασίες με νέα πανεπιστήμια προκειμένου να εμπλουτιστούν οι συνέργειες στο ICT και το deep science. Η πλατφόρμα για αιτήσεις παραμένει ανοιχτή έως τις 20/5/2018 στο inventict.gr/apply/.

To πρόγραμμα INVENT ICT στηρίζεται από τη θερμοκοιτίδα ΕΠΙ.νοώ του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών του ΕΜΠ (ΕΠΙΣΕΥ/ΕΜΠ), τους Industry Disruptors – Game Changers (ID/GC) και την Ένωση Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ).

Στον α’ κύκλο του προγράμματος υποστηρίχθηκαν 25 ομάδες, ολοκληρώθηκαν περισσότερες από 300 ώρες συνεργασίας με μέντορες και coaches, πραγματοποιήθηκαν 2 αποστολές στο εξωτερικό με συμμετοχή 4 ομάδων του προγράμματος στη διεθνή έκθεση Mobile World Congress στη Βαρκελώνη και συμμετοχή 2 ομάδων στο Αrch Summit στο Λουξεμβούργο, διοργανώθηκαν κλειστές συναντήσεις με funds και ανοικτά “pitches” σε stakeholders και ευρύ κοινό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights