Αρχικη ΦΗΜΕΣ Φωτογραφίες του Blackberry “Athena”

Φωτογραφίες του Blackberry “Athena”

απο Kostas Gliatiotis

Η Blackberry φαίνεται ότι (ευτυχώς) δεν έχει ακόμα σκοπό να εγκαταλείψει την αγορά των Smartphones, και σχεδιάζει να αντικαταστήσει το KeyOne που είχε παρουσίασει πριν περίπου ένα χρόνο.

Μια φωτογραφία, αποκαλύπτει ένα πρωτότυπο ενός Smartphone με πλήκτρολόγιο κάτω από την οθόνη για μια ακόμα φορά, χωρίς όμως πολλές ακόμα λεπτομέρειες για τον εξωτερικό σχεδιασμό του “Athena” όπως είναι η κωδική ονομασία του.

Μέχρι στιγμής, λίγα είναι γνωστά για το Smartphone γενικότερα, με την Blackberry να χρησιμοποιεί πιθανότατα τον νεότερο και καλύτερο Snapdragon 660 για την μεσαία κατηγορία, σε συνδυασμό με 6 GB μνήμης RAM. Το “Athena” θα τρέχει Android 8.0 Oreo και πιθανότατα θα διαθέτει όλες τις επιπλέον υπηρεσίες ασφαλείας και εφαρμογές που έχει σχεδιάσει η Blackberry για τα Smartphones της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights