Αρχικη ΦΗΜΕΣ Φωτογραφία του Galaxy A6 Plus από την TENAA

Φωτογραφία του Galaxy A6 Plus από την TENAA

απο Kostas Gliatiotis

Για μια ακόμα φορά, η Κινεζική αρχή πιστοποίησης TENAA, δείχνει σε φωτογραφίες ένα Smartphone που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα, το Galaxy A6 Plus της Samsung.

Σύμφωνα με την καταχώρηση στην TENAA, η οθόνη του A6 Plus θα έχει διαγώνιο 6 ιντσών, και ανάλυση 2280 x 1080 pixels με αναλογία πλευρών 18:5 όπως συνηθίζει η Samsung. Η οθόνη είναι προφανώς  AMOLED και ανήκει στην οικογένεια “inifinity display” όπως τις ονομάζει η Samsung, ενώ η καταχώρηση αναφέρει και την χωρητικότητα της μπαταρίας στα 3.500 mAh.

Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα στην φωτογραφία, είναι ότι το A6 Plus θα είναι η πρώτη Mid-range συσκευή της Samsung που θα έχει δύο κάμερες στο πίσω μέρος της. Η δεύτερη πιθανότατα έχει μικρότερη ανάλυση από αυτή των 16 Mpixels που φημολογείται για την βασική, και θα χρησιμοποιείται πιθανότατα μόνο για το Live focus όπως ονομάζει η εταιρεία το Bokeh Mode στις συσκευές της.

Η Samsung έχει επιλέξει “ατυχώς” να μην φέρει στην Ευρώπη το A6 Plus και μόνο η μικρότερη έκδοση του θα είναι επίσημα διαθέσιμη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights