Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Avengers Infinity War έκδοση για το OnePlus 6

Avengers Infinity War έκδοση για το OnePlus 6

απο Kostas Gliatiotis

Λίγο καιρό πριν την επίσημη παρουσίαση του από την One Plus, το επόμενο Smartphone της εταιρείας έκανε την εμφάνιση του (η … συσκευασία για την ακρίβεια) σε μια συλλεκτική έκδοση με το λογότυπο των Avengers της Marvel.

Η συσκευασία αποκαλύπτει μόνο το λογότυπο της Marvel για τις ταινίες των Avengers και πιθανότατα η Special Edition θα εστιάζει στην νεότερη από αυτές, το Infinity War. Η συνεργασία της εταιρείας με την Marvel δεν είναι κάτι νεό, αφού η προώθηση της νέας ταινίας έχει γίνει με την συμμετοχή της One Plus. Το λογότυπο φαίνεται να έχει μια διαφορετική “υφή” και οι πληροφορίες θέλουν το OnePlus 6 να έχει διαφορετικό υλικό στο πίσω μέρος του, πιθανότατα από Kevlar για να ταιριάζει με αυτό.

Τα χαρακτηριστικά του OnePlus 6 δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστά ακόμα, όμως έχουν ήδη εμφανιστεί φωτογραφίες του που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη Notch στο πάνω μέρος της οθόνης. Εκτός απροόπτου θα βασίζεται στον Snapdragon 845 της Qualcomm, και θα έρχεται και σε έκδοση με 8 GB RAM όπως και ο προκάτοχος του, το OnePlus 5.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights