Αρχικη ΦΗΜΕΣ Αποκαλύπτεται ο κωδικός μοντέλου του επόμενου Galaxy Note 9

Αποκαλύπτεται ο κωδικός μοντέλου του επόμενου Galaxy Note 9

απο Kostas Gliatiotis

Χωρίς να αποτελεί απαραίτητα επιβεβαίωση για κυκλοφορία νωρίτερα από ότι συνήθως, η Samsung φαίνεται ότι έχει ήδη αποφασίσει τον κωδικό μοντέλου για το επόμενο Galaxy Note 9 που θα παρουσιάσει.

Σύμφωνα με μια καταχώρηση στο υπουργείο τηλεπικοινωνιών της Κίνας, η έκδοση του Note 9 που θα προορίζεται για την εκεί αγορά θα έχει κωδικό μοντέλου SM-N9600 και SM-N9608. Η δεύτερη από τις εκδόσεις αυτές συνήθως προορίζεται για CDMA δικτυα, με το SM-N9600 να είναι η έκδοση με δύο κάρτες SIM για την αγορά της Ασίας.

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, το Ευρωπαϊκό Galaxy Note 9 θα έρθει με κωδικό μοντέλου SM-N960F και θα βασίζεται σε κάποια νεότερη έκδοση του Exynos 9810 που χρησιμοποιείται στο Galaxy S9 της Samsung. Αναλυτικές πληροφορίες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν υπάρχουν ακόμα, όμως πιθανότατα έτσι και αλλιώς θα είναι σημαντικά καλύτερα από αυτά του S9, που όπως όλα δείχνουν δεν είχε την αποδοχή που περίμενε η Samsung από το αγοραστικό κοινό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights