Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Instagram : Δυνατότητα πληρωμής και αγορών μέσα από την εφαρμογή

Instagram : Δυνατότητα πληρωμής και αγορών μέσα από την εφαρμογή

απο Kostas Gliatiotis

Μια νέα δυνατότητα προσθέτει σταδιακά το Instagram στην εφαρμογή του για Android και iOS συσκευές, αυτή της πληρωμής προϊόντων και πραγματοποίησης αγορών.

Η νέα δυνατότητα εμφανίζεται προς το παρόν σε περιορισμένο αριθμό χρηστών, και επιτρέπει εκτός από την αγορά προϊόντων, και την πραγματοποίηση κρατήσεων σε εστιατορία, και το κλείσιμο ραντεβού σε επιχειρήσεις που προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα. Οι χρήστες του Instagram μπορούν να προσθέσουν πλέον τρόπο πληρωμής όπως μια πιστωτική κάρτα, στην εφαρμογή του Instagram και να κάνουν αυτόματα τις αγορές τους. Υπάρχει μάλιστα και η προστασία με κωδικό, ώστε να μην μπορεί να πραγματοποιήσει κάποιος άλλος αγορές αν απλά έχει στα χέρια του το Smartphone του χρήστη.

Προς το παρόν το Instagram δεν έχει ξεκαθαρίσει πότε θα διατεθεί σε όλους τους χρήστες του η νέα δυνατότητα, και πιθανόν η περιορισμένη αρχική διάθεση να γίνεται προκειμένου να δοκιμαστεί η λειτουργία της και να διορθωθούν τυχόν προβλήματα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights