Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft : Δίνει μεγαλύτερα ποσοστά στους δημιουργούς εφαρμογών.

Microsoft : Δίνει μεγαλύτερα ποσοστά στους δημιουργούς εφαρμογών.

απο Kostas Gliatiotis

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Build, που πραγματοποιεί η Microsoft για Developers εφαρμογών, έκανε μια αρκετά σημαντική ανακοίνωση για όσους θέλουν να αναπτύξουν εφαρμογές για τα Windows 10 και όχι μόνο.

Σύμφωνα με την εταιρεία, αν κάποιος αγοράσει μια εφαρμογή με απευθείας Link σε αυτή ο Developer θα παίρνει το 95% των χρημάτων από αυτή την αγορά, ενώ το ποσοστό αυτό είναι ελάχιστα μικρότερο στο 85% για εφαρμογές που πωλούνται μέσω του Store των Windows. Η νέα πολιτική ισχύει για τα Windows 10 σε υπολογιστές, και για τα … Windows Mobile, ενώ από αυτή εξαιρείται το Xbox γενικά αλλά και τα παιχνίδια συνολικά ακόμα και για Windows υπολογιστές, όπου ισχύει η συμφωνία που έχει η Microsoft με κάθε εταιρεία.

Η Microsoft σαφώς και επιχειρεί να φέρει περισσότερους προγραμματιστές στην δική της πλατφόρμα στηρίζοντας τα Windows 10 αλλά και νεότερες συσκευές όπως τα Surface Hub.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights