Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Βασίλης Ραμπάτ (Xerox Hellas): “Η σημερινή ηγεσία οφείλει να προσαρμοστεί στην ψηφιακή εποχή”

Βασίλης Ραμπάτ (Xerox Hellas): “Η σημερινή ηγεσία οφείλει να προσαρμοστεί στην ψηφιακή εποχή”

απο John Leondaris

Την ανάγκη προσαρμογής της ηγεσίας στα νέα δεδομένα του ψηφιακού μετασχηματισμού, που έχει επιφέρει σαρωτικές αλλαγές στην κοινωνία και την επιχειρηματικότητα, υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος της Xerox Hellas, Βασίλης Ραμπάτ, κατά την ομιλία του στο πλαίσιο του 29ου συνεδρίου της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) στις 4 και 5 Μαΐου.

Ο επικεφαλής της Xerox Hellas, με τη νέα του ιδιότητα και ως πρόεδρος της ΕΑΣΕ, σημείωσε ότι πλέον, το ψηφιακό είναι το ίδιο το επιχειρείν. Και το επιχειρείν είναι ψηφιακό”.

Σε αυτό το πλαίσιο, η πρόκληση για τους ηγέτες είναι διττή” όπως επισήμανε. “Από τη μια μεριά καλούνται να διατηρήσουν την αυθεντικότητα, σε αρμονία με τον αληθινό τους εαυτό, αξιοποιώντας τα καλύτερα στοιχεία από αυτά που προσφέρει η ψηφιακή αλλαγή. Και από την άλλη, να εξελίξουν τον αληθινό εαυτό τους σε αρμονία με την ίδια την ψηφιακή αλλαγή”.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights