Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy A8 : Πιστοποιείται το wifi σε Android 8.0 Oreo

Galaxy A8 : Πιστοποιείται το wifi σε Android 8.0 Oreo

απο Kostas Gliatiotis

Ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση της αναβάθμισης σε Android 8.0 Oreo φαίνεται να βρίσκεται το Galaxy A8 της Samsung.galaxy

Η συσκευή πέρασε απο το Wi-Fi alliance για πιστοποίηση ξανά, αυτή τη φορά με Android 8.0 Oreo. Δυστυχώς η διαδικασία μέχρι σήμερα υποχρεώνει τις εταιρείες να ξεκινούν τη διαδικασία πιστοποίησης από τη αρχή σε κάποια τμήματα κάθε smartphone όταν αυτό αλλάζει έκδοση του λειτουργικού συστήματος, κάτι που προκαλεί και μέρος της καθυστέρησης στη διάθεσή της αναβάθμισης στο κοινό.  Οι αλλαγές που έχει κάνει η Google στο Oreo θα επιτρέπουν να μην χρειάζονται αλλαγές σε μέρη του λειτουργικού που αφορούν το hardware μειώνοντας αυτό το χρονικό διάστημα .

Πρακτικά η πιστοποίηση αυτή για το Galaxy A8 δείχνει απλά ότι το συγκεκριμένο τμήμα του λειτουργικού είναι έτοιμο σε Android 8.0 Oreo, και δεν καθορίζει απόλυτα το χρονοδιάγραμμα διάθεσης της αναβάθμισης. Επίσης, ενδιαφέρον έχει ότι ακόμα και τώρα, η Samsung στοχεύει στην 8.0 έκδοση και όχι την νεότερη 8.1 και μάλιστα με δεδομένο το ότι αυτή θα διατεθεί πριν την κυκλοφορία του νέου Android 9 από τη Google.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights