Αρχικη ΦΗΜΕΣ Φωτογραφίες του επόμενου Mi 7 της Xiaomi

Φωτογραφίες του επόμενου Mi 7 της Xiaomi

απο Kostas Gliatiotis

Αναμενόμενα, λίγο καιρό πλέον την επίσημη παρουσίαση του από την Xiaomi, το Mi 7 ξεκίνησε να κάνει την εμφάνιση του σε φωτογραφίες, αποκαλύπτωντας έστω μερικά από τα χαρακτηριστικά του.

Το πρώτο που είναι άμεσα εμφανές είναι ότι και η xiaomi θα ακολουθήσει την λογική του Notch στην νέα της συσκευή, με την οθόνη παρόλα αυτά να καταλαμβάνει εντυπωσιακά μεγάλο μέρος της μπροστινής επιφάνειας του Mi 7. Αν δεν αλλάξει κάτι σημαντικά μέχρι την επίσημη παρουσίαση του από την εταιρεία, το Xiaomi Mi 7 μοιράζεται πρακτικά τον ίδιο σχεδιασμό με το Mi Mix 2s στο πίσω μέρος του, ενώ φαίνεται να είναι και αισθητά μεγαλύτερο από αυτό σε συνολικές διαστάσεις.

 

Μια ακόμα φωτογραφία “αποκαλύπτει” μάλλον το λογικό, δηλαδή την ύπαρξη του Snapdragon 845 της Qualcomm στο εσωτερικό του Mi 7. Οι πληροφορίες αναφέρουν τουλάχιστον μια έκδοση με 128 GB αποθηκευτικού χώρου και 6 GB μνήμης RAM, ενώ μένει να δούμε αν θα υπάρχει και μικρότερη έκδοση με 64 GB αλλά ίσως και κάποια πιο Premium με 256 GB χώρο και 8 GB μνήμης RAM.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights