Αρχικη ΦΗΜΕΣ Φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά του Nokia X από την TENAA

Φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά του Nokia X από την TENAA

απο Kostas Gliatiotis

Για μια ακόμα φορά, η Κινεζική αρχή πιστοποίησης TENAA, αποκαλύπτει τεχνικά χαρακτηριστικά και πληροφορίες για μια συσκευή που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα. Σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για το φημολογούμενο Nokia X, μια συσκευή που έχει κάνει την εμφάνιση της και σαν Nokia X6 σε προηγούμενες διαρροές.

Οι πληροφορίες που αποκαλύπτει η TENAA αφορούν το εσωτερικό της συσκευής περισσότερο, αναφέροντας έναν “8 πύρηνο” επεξεργαστή στο 1.8 GHz (πιθανότατα της Qualcomm όπως συνηθίζει η Nokia ) και ότι θα υπάρχουν 3 διαφορετικές εκδόσεις μ 3/4/6 GB μνήμης RAM. Όπως είναι λογικό, το Smartphone θα βασίζεται στο Android της Google και μάλιστα την νεότερη διαθέσιμη έκδοση 8.1 Oreo μέχρι την πιθανή αναβάθμιση του στο επόμενο Android 9.

Ο αποθηκευτικός χώρος θα έχει δύο επιλογές στα 32 και 64 GB όπως είναι μάλλον αναμενόμενο, ενώ το βασικότερο είναι πιθανότατα η οθόνη, με αναλογία πλευρών 19:9 διαγώνιο 5.8 ιντσών και ανάλυση 2280 x 1080 pixels. Η ανάλυση αυτή αλλά και παλαιότερες φωτογραφίες της συσκευής “αποκαλύπτουν” πρακτικά την ύπαρξη Notch στο πάνω μέρος της οθόνης, με την Nokia δυστυχώς να μην απέχει από αυτή την … τάση της εποχής. Η μπαταρία τέλος φαίνεται να έχει χωρητικότητα 3.000 mAh , και μένει όλα αυτά αλλά και τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά να γίνουν και επίσημα γνωστά την επόμενη εβδομάδα που η Nokia αναμένεται να παρουσίασει το Smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights