Η Xiaomi παρουσίασε το Redmi S2

Η Xiaomi παρουσίασε το Redmi S2

Μια ακόμα οικονομική συσκευή, που μοιράζεται τον σχεδιασμό του Remi Note Pro παρουσίασε η Xiaomi, με την ονομασία RedMi S2.

Η συσκευή ανήκει ουσιαστικά στην οικονομική κατηγορία, με κάποια από τα τεχνικά της χαρακτηριστικά να είναι παρόλα αυτά άνω του μέσου όρου. Η οθόνη έχει αναλογία πλευρών 18:9 και διαγώνιο 5.99 ιντσών, χαμηλή όμως ανάλυση 1440 x 720 pixels πιθανότατα για λόγους κόστους. Παρόλα αυτά, στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 625 της Qualcomm, με συνήθως πολύ καλές επιδόσεις για την μεσαία κατηγορία, σε συνδυασμό με είτε 3 GB RAM και 32 GB χώρου ή 4 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου

Από τις δύο κάμερες στο πίσω μέρος, η βασική έχει αισθητήρα ανάλυσης 12 Mpixels και η δευτερη μόλις 5 Mpixels και χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την δημιουργία Bokeh effect όπως και στις περισσότερες συσκευές αυτής της κατηγορίας.  Το RedMi S2 θα έρθει στην αγορά με το νεότερο διαθέσιμο MIUI 9 και το Android 8.1 Oreo της Google κάτω από αυτό. Η τιμή του θα είναι αρκετά χαμηλή, στα 130 ευρώ περίπου για την έκδοση των 32 GB και περίπου 170 ευρώ για την μεγαλύτερη των 64GB, πάντα στην Κίνα αρχικά.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.