Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Ο Zlatan Ibrahimović επιστρέφει στο 2018 FIFA World Cup Russia με τη Visa

Ο Zlatan Ibrahimović επιστρέφει στο 2018 FIFA World Cup Russia με τη Visa

απο Kostas Gliatiotis

Η Visa, Επίσημος Συνεργάτης της FIFA, ανακοίνωσε ότι ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας της για το 2018 FIFA World Cup Russia™, Zlatan Ibrahimović, θα επιστρέψει φέτος το καλοκαίρι και με τη βοήθεια της Visa, θα συναντήσει τους οπαδούς του ποδοσφαίρου στη Ρωσία.

«Λέω στον κόσμο ότι θα βρίσκομαι στο παγκόσμιο κύπελλο 2018 FIFA World Cup Russia™ – η Visa βοηθά εμένα και τους οπαδούς να πάρουμε μέρος στη δράση», δήλωσε ο Zlatan Ibrahimović, αστέρας του ποδοσφαίρου και θρύλος του παγκόσμιου κυπέλου FIFA World Cup™. «Η Visa καινοτομεί. Ο Zlatan καινοτομεί. Μαζί, βοηθάμε τους οπαδούς να μη χάσουν ούτε στιγμή από το FIFA World Cup».

Είτε οι οπαδοί παραβρεθούν στο πρωτάθλημα είτε το δουν από το σπίτι, οι εύκολες και γρήγορες πληρωμές της Visa θα τους βοηθήσουν να ζήσουν κάθε στιγμή του FIFA World Cup™. Στη Ρωσία, οι φίλαθλοι θα ξοδέψουν λιγότερο χρόνο περιμένοντας σε ουρές και θα αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στο γήπεδο και τον αγώνα, χρησιμοποιώντας περισσότερα από 3.500 τερματικά POS και 1.000 παρόχους κινητής τηλεφωνίας που θα έχουν εξοπλιστεί με τις τελευταίες καινοτομίες πληρωμών..

Ο Zlatan και οι Influencers σε κάνουν να μη χάνεις ούτε στιγμή από το FIFA World Cup

Η καμπάνια της Visa για το FIFA World Cup™, “Visa’s Ultimate FIFA World Cup™ FOMO, Fear of Missing Out” θα καταγράψει το ταξίδι του Zlatan στο τουρνουά και την επιστροφή του στα στάδια της Ρωσίας,, προβάλλοντας την ευκολία της τεχνολογίας ανέπαφων πληρωμών. Η Visa και ο Zlatan θα βοηθήσουν τους  οπαδούς να νικήσουν το FOMO στο FIFA World Cup™, ενημερώνοντάς τους με το τι συμβαίνει πίσω από τη σκηνή στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο, αξιοποιώντας την αποκλειστική πρόσβαση που προσφέρει η Visa στην προθέρμανση των ομάδων πριν από τους επίσημους αγώνες.

Ο Zlatan συνοδεύεται από επιλεγμένους social media influencers προκειμένου να διασφαλίσει στους οπαδούς ότι δε θα χάσουν ούτε στιγμή από το τουρνουά. Οι πέντε influencers football, lifestyle και fashion – που θα εκπροσωπούν τη Γερμανία (freekickerz), την Ιαπωνία (Kotaro Tokuda), το Μεξικό (Pamela Allier), το Ηνωμένο Βασίλειο (Chris MD) και τη Ρωσία (Tatiana Vasilieva) – θα έχουν κεντρικό ρόλο στην παγκόσμια καμπάνια της Visa και θα παρουσιάζουν σε εκατομμύρια followers πληροφορίες σχετικά με την καινοτομία στις πληρωμές.

«Η Visa δεσμεύεται να ενισχύσει την εμπειρία των φίλων του ποδοσφαίρου σε γήπεδα σε όλο τον κόσμο και το παγκόσμιο κύπελο FIFA World Cup™ δεν αποτελεί εξαίρεση», είπε η Lynne Biggar, Chief Marketing and Communications Officer, Visa Inc. «Η καμπάνια μας για το FIFA World Cup™ επικεντρώνεται στο να βοηθά φιλάθλους σε όλο τον κόσμο να μη χάνουν ούτε στιγμή από τη δράση, είτε αυτό έχει να κάνει με την εφαρμογή νέων τρόπων πληρωμών στα γήπεδα είτε με το να προσφέρουν στους οπαδούς που βλέπουν τους αγώνες από το σπίτι μία γεύση από το τι συμβαίνει στους αγώνες».

Γυρισμένο από τους βραβευμένους σκηνοθέτες, Traktor, η καμπάνια ακολουθεί το ταξίδι του Zlatan στο FIFA World Cup™. Η καμπάνια γυρίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο

και εμφανίζει περισσότερους από 20 ήρωες σε social films, τηλεοπτικές εκπομπές, digital, video, social και έντυπα υλικά.

Ανέπαφα από την αρχή έως τον Τελικό Αγώνα

Για το παγκόσμιο κύπελο 2018 FIFA World Cup Russia™, η Visa αποτελεί την αποκλειστική υπηρεσία πληρωμών σε όλα τα γήπεδα όπου είναι αποδεκτές οι πληρωμές με κάρτα. Μέσα στο στάδιο, οι οπαδοί έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν με ανέπαφες πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες Visa και να πραγματοποιούν mobile πληρωμές στα τερματικά ανέπαφων συναλλαγών. Η Visa προσφέρει επίσης στους φίλους του ποδοσφαίρου στη Ρωσία την ευκαιρία να αγοράζουν καινοτόμα προϊόντα για γρήγορες, εύκολες και χωρίς μετρητά εμπειρίες πληρωμών:

  • 6.500 δαχτυλίδια πληρωμών
  • 30.000 βραχιόλια πληρωμών
  • Αναμνηστικές προπληρωμένες κάρτες Visa για ανέπαφες πληρωμές

Για τα τελευταία νέα σχετικά με τις ενέργειες της Visa στο παγκόσμιο κύπελο FIFA World Cup™, λάβετε μέρος στη συζήτηση στο #PayLikeZlatan, συνδεθείτε με τη Visa στο @Visa_US ή στο @visagreece στα Facebook και Instagram, ακολουθήστε τα 31 εκατομμύρια followers του Zlatan στο Instagram στο @iamzlatanibrahimovic ή επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση Visa.com ή Visa.gr.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights