Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ AFDEmp: Υποτροφίες για επανειδίκευση στον προγραμματισμό στα Coding Bootcamps

AFDEmp: Υποτροφίες για επανειδίκευση στον προγραμματισμό στα Coding Bootcamps

απο John Leondaris

Στις 4 Ιουνίου 2018 το Coding Bootcamp 5 της AFDEmp (Alliance For Digital Employability) ξεκινά νέο κύκλο απογευματινών part-time μαθημάτων (18.00-22.00) για όσους εργάζονται το πρωί και θέλουν να επανειδικευθούν ως προγραμματιστές σε Java ή C#, σε μόλις 24 εβδομάδες.

Στόχος η δημιουργία της νέας γενιάς προγραμματιστών και η άμεση απορρόφησή τους στο δίκτυο των κορυφαίων συνεργαζόμενων εταιριών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για πληροφορίες στο 210 3729070 όλο το 24ωρο, ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Coding Bootcamp.

“Με την επιτυχημένη υλοποίηση 4 Coding Bootcamps και όντας οι πρώτοι στην Ελλάδα που πιστέψαμε και προωθήσαμε την επανειδίκευση στον προγραμματισμό, συγκινούμαστε βλέποντας το αντίκτυπο των δράσεών μας.

Δίνουμε την ευκαιρία σε άτομα που βρίσκονται σε επαγγελματικό τέλμα, να βρουν διέξοδο και ν’ αλλάξουν ουσιαστικά και για πάντα τη ζωή τους, μπαίνοντας σε ένα από τα καλύτερα αμειβόμενα επαγγέλματα.

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι η εκπαίδευση πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλους, εισάγουμε τον θεσμό των υποτροφιών για αριστούχους με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες” ανέφερε σχετικά η υπεύθυνη της AFDEmp, Ελένη Νικολαΐδου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights