Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google One : Η νέα υπηρεσία cloud storage της εταιρείας

Google One : Η νέα υπηρεσία cloud storage της εταιρείας

απο Kostas Gliatiotis

Χωρίς να καταργεί επίσημα το Google drive, η εταιρεία ανακοίνωσε ένα διαφορετικο όνομα για το σύνολο των online υπηρεσιών αποθήκευσης που προσφέρει.

Το Google One είναι αυτό που αναλαμβάνει πλέον τον αποθηκευτικό χώρο που έχει διαθέσιμο κάθε συνδρομητής της Google στον λογαριασμό του, ενώ η εταιρεία άλλαξε σημαντικά και τις χρεώσεις για τον επιπλέον χώρο εκτός από τα 15 GB που είναι αρχικά δωρεάν. Η πιο “χρήσιμη” από αυτές, προσφέρει πλέον 200 GB για μόλις 2.99 δολάρια το μήνα, ενώ υπάρχει και ένα νέο πακέτο των 2TB που κοστιζει 9.99 δολάρια . Η εταιρεία φαίνεται να έχει καταργήσει το πακέτο του 1 TB που προσέφερε στο ίδιο κοστος μέχρι τώρα, και ανακοίνωσε ότι θα μεταφέρει αυτόματα όλους τους χρήστες που έχουν αγοράσει χώρο στο drive στο Google One πλέον. Η μεταφορά θα γίνει σταδιακά, και να ξεκινήσει από τους χρήστες στις Ηνωμένες πολιτείες Αμερικής.

Προς το παρόν, η εφαρμογή του Google drive δεν φαίνεται να έχει αλλάξει σε κατι, και μένει να δούμε αν και πότε η εταιρεία θα δώσει και σε αυτή το νέο όνομα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights