Το Honor 10 επίσημα στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Το Honor 10 επίσημα στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Εκμεταλλευόμενη την θετική εικόνα που έχει η αγορά για την εταιρεία και τις συσκευές της (δικαίως…) η Honor παρουσίασε σήμερα και επίσημα το Honor 10 για την αγορά της Ευρώπης.

Όπως συνηθίζεται, η κορυφαία συσκευή της honor αποτελεί μια διαφορετική έκδοση των αντίστοιχων της Huawei, στην συγκεκριμένη περίπτωση των δύο Ρ20. Αρχικά, το Honor 10 βασίζεται στην σχεδιαστική γραμμή της εταιρείας που εστιάζει στην εντυπωσιακή εμφάνιση του πίσω μέρους, που είναι και εδώ κατασκευασμένο από γυαλί. Οι διαφορετικοί χρωματισμοί είναι και εδώ επιλεγμένοι προκειμένου να δημιουργούν μια ασυνήθιστη γυαλιστερή επιφάνεια, και ειδικά στις δύο εκδόσεις που αλλάζουν χρώμα ανάλογα με την γωνία θέασης, το καταφέρνουν με σχετική επιτυχία.

Στην μπροστινή όψη τώρα, η οθόνη έχει διαγώνιο 5.84 ιντσών, αναλογία πλευρών 19:9 και ανάλυση 2280 x 1080 pixels. Πρακτικά είναι η ίδια LCD οθόνη με αυτή του “απλού” Ρ20 και έχει το ίδιο notch στο πάνω μέρος της που φιλοξενεί το ακουστικό αλλά και την μπροστινή κάμερα των 24 mpixels.

Στο εσωτερικό του Honor 10 βρίσκεται ο Kirin 970 της Huawei, με 4 GB μνήμης RAM και στις δύο εκδόσεις αποθηκευτικού χώρου των 64 και 128 GB.

Οι σημαντικότερες αλλαγές έχουν γίνει ίσως στον τομέα της κάμερας, με το Honor 10 να “αυξάνει” την ανάλυση της έγχρωμης βασικής στα 16 mpixels και αυτή της ασπρόμαυρης στα 24 mpixels. Η εταιρεία δεν αναφέρει OIS για καμία από τις δύο κάμερες, αλλά το διάφραγμα είναι σχετικά “φωτεινό” στο f/1.8 . Η Honor δεν εκμεταλλεύεται τη συνεργασία της Huawei με τη Leica και έτσι το Honor 10 έχει το δικό του AI mode που αναγνωρίζει έως 22 διαφορετικά σκηνικά φωτογραφίας και προσαρμόζει ανάλογα τις ρυθμίσεις της κάμερας.

Η εκτιμώμενη λιανική τιμή πώλησης για το Honor 10 με ROM 64 είναι 479 ευρώ, και για το Honor 10 με ROM 128 είναι 529 ευρώ.

Αναλυτικά

Το λανσάρισμα του Honor 10 αποκαλύπτει στους καταναλωτές δύο πρωτοποριακές και κορυφαίες τεχνολογίες smartphone, σύμφωνα με την εταιρεία.

Πρόκειται για την προηγμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης 2.0, η οποία αφορά κυρίως στην κάμερα διπλού φακού του smartphone. Η δεύτερη καινοτομία αφορά στο CMF1 design του Honor 10, την 3D γυάλινη πίσω όψη με μια εντυπωσιακή οπτική επίστρωση νανο-κλίμακας που συντίθεται από 15 layers λαμπερών χρωμάτων.

Το Honor 10 θα κυκλοφορήσει από τις 15 Μαΐου σε επιλεγμένες αγορές, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας., και θα ακολουθήσουν άλλες αγορές. Στην ελληνική αγορά αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2018.

Σύμφωνα με τον George Zhao, πρόεδρο της Honor, πριν από το 2016 τα περισσότερα τηλέφωνα κυκλοφορούσαν σε τρία μόνο χρώματα: μαύρο, λευκό και χρυσό. Η Honor λάνσαρε το Phantom Blue το 2016, το Phantom Gray το 2017, και τώρα το Aurora.

“Πιστεύουμε ότι η συνταγή της επιτυχίας είναι απλή – να παρέχουμε στους καταναλωτές ένα πολύ καλό προϊόν! Αυτόν τον στόχο επιδιώκουμε καθημερινά στην Honor», δήλωσε ο George Zhao. «Αλλά δεν αρκούμαστε μόνο στο να προσφέρουμε ένα καλό προϊόν. Στόχος μας είναι να καλλιεργούμε έναν νέο lifestyle στους νέους σε όλο τον κόσμο. Λαμβάνουμε υπόψιν μας τις ιδέες τους, οι οποίοι αποτελούν πηγή έμπνευσης για εμάς.”.

Η Honor συνεχίζει να ηγείται της βιομηχανίας στην εγχώρια αγορά της ως το Nο. 1 e-brand smartphone στην Κίνα, ενώ επεκτείνεται ραγδαία και στο εξωτερικό. Το brand έχει σημειώσει 100% ανάπτυξη στις υπερατλαντικές αγορές από την ίδρυσή του. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Honor View10 βαθμολογήθηκε με 5 αστέρια από τα Stuff, The Guardian, T3 και Recombu. Ο συνδυασμός βραβευμένων προϊόντων και εκτεταμένων συνεργασιών συνέβαλε στην ανάπτυξη της κατά 200% στη χώρα. Στη Ρωσία, κατατάσσεται στην 3η θέση για 11 διαδοχικούς μήνες, συναγωνιζόμενη τη Samsung και την Apple. Στην Ινδία, παραμένει το ταχύτερα αναπτυσσόμενο brand smartphone, και κατατάσσεται στα top 5 smartphone brands.

Βασικά χαρακτηριστικά του Honor 10

Κάμερα τεχνητής νοημοσύνης 2.0

Κάμερα 24MP+16MP στην πίσω όψη

Η AI κάμερα διπλών φακών 24MP+16MP αναγνωρίζει πάνω από 500 σενάρια σε 22 κατηγορίες σε real-time. Μπορεί να εντοπίσει τα περιγράμματα διαφόρων αντικειμένων, όπως τον ουρανό, τα φυτά, τους ανθρώπους ή ακόμα και έναν καταρράκτη, και να εντοπίζει αμέσως τις τοποθεσίες τους.

Αυτή η λειτουργία υποστηρίζεται από την τεχνολογία Semantic Image Segmentation (τμηματοποίηση εικόνων), η οποία δίνει τη δυνατότητα στο Honor 10 να αναγνωρίζει πολλά αντικείμενα σε μία μόνο εικόνα. Και αυτό είναι το χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί την Honor από τα άλλα brand smartphone. Οι συγκεκριμένες λειτουργίες της Honor 10 διαθέτουν παραμέτρους για αναγνώριση σκηνής σε πραγματικό χρόνο κατά τη λήψη μιας φωτογραφίας, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να τραβήξουν επαγγελματικές φωτογραφίες με ένα μόνο κλικ.

24 MP μπροστινή κάμερα

Εκτός από την κάμερα στην πίσω όψη και η μπροστινή κάμερα 24MP του Honor 10 υποστηρίζεται από την τεχνολογία AI . Διαθέτει λειτουργίας αναγνώρισης προσώπου 3D, με την οποία η εμπρόσθια κάμερα αναδεικνύει καλύτερα τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Το Honor 10 διαθέτει πολλαπλές επιλογές φωτισμού για τη λήψη των φωτογραφιών. Η προηγμένη και ακριβής αναγνώριση προσώπου εξασφαλίζει ένα σωστό εφέ bokeh και απαθανατίζει τις λεπτομέρειες όλων των προσώπων σε μια ομαδική φωτογραφία που τραβήχτηκε με την κάμερα στη μπροστινή όψη.

Avant-garde design

Γυαλί Aurora, λάμψη από κάθε γωνία

Το design του Honor 10 είναι αποτέλεσμα παγκοσμίων βιομηχανικών τεχνικών, οι οποίες απαιτούν τη μέγιστη ακρίβεια και λεπτομέρεια. Το design του γυαλιού του Honor 10 με γυαλί 3D επεξεργασίας 15 επιπέδων στο πίσω μέρος, αποκαλύπτει μια πολύχρωμη λάμψη από κάθε γωνία και επιτρέπει στο φυσικό φως να δημιουργεί διαφορετικές αποχρώσεις χρωμάτων.

Κομψά και μοντέρνα χρώματα από το Κέντρο Αισθητικής του Παρισιού

Εμπνευσμένο από την ιστορία της τέχνης και τον ψηφιακό κόσμο, το Honor 10 προσφέρει στους καταναλωτές έναν εντυπωσιακό συνδυασμό χρωμάτων – το Phantom Blue και το Phantom Green1. Τα δύο αυτά εμβληματικά και πρωτοποριακά χρώματα δημιουργήθηκαν στο Κέντρο Αισθητικής του Παρισιού.

Όλα τα μοντέρνα χαρακτηριστικά σε μία συσκευή: Οθόνη FullView και αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος Ultrasonic κάτω από το γυαλί

Το Honor 10 διαθέτει τον πρώτο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται στη μπροστινή πλευρά της συσκευής, κάτω από το γυαλί, και οθόνη FullView HD+ 5,84 ιντσών 19:9 χωρίς bezels και αναλογία διαστάσεων 86% σε σχέση με το σώμα της συσκευής.

Προηγμένη εμπειρία

Η καρδιά του Honor 10 τροφοδοτείται από το Kirin 970, με ενσωματωμένο επεξεργαστή NPU. H μνήμη 4GB RAM και 64GB/128GB ROM δίνει στους χρήστες αρκετό χώρο αποθήκευσης όλων των αγαπημένων τους στιγμιότυπων σε galleries, apps και αρχεία. Το Honor 10 διαθέτει τη λειτουργία Honor Super Charge2 5V / 4.5A με μπαταρία 3.400 mAh (τυπική τιμή), και μπορεί να επαναφορτίσει το 50% της ισχύος μέσα σε 25 λεπτά.

Το Honor 10 βασίζεται στο τελευταίο EMUI 8.1, το οποίο αντιπροσωπεύει μια γενική αναβάθμιση της λειτουργικότητας και της δυνατότητας του λογισμικού, και διαθέτει τη λειτουργία Easy Talk, η οποία μειώνει το θόρυβο του περιβάλλοντος χώρου όταν οι χρήστες μιλούν στο handsfree στο δρόμο, και παράλληλα αυξάνει την ένταση του ψιθύρου στις συνομιλίες που γίνονται σε ήσυχο περιβάλλον.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.