Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Snapchat προβάλει Video με διαφημίσεις χωρίς επιλογή παράλειψης

Το Snapchat προβάλει Video με διαφημίσεις χωρίς επιλογή παράλειψης

απο Kostas Gliatiotis

Προκειμένου να βελτιώσει τα έσοδα του, που συνεχως μειώνονται σε δραματικό βαθμό, και ναικανοποιήσει από ότι φαίνεται τις εταιρείες που θέλουν να διαφημιστούν σε αυτό, το Snapchat ξεκίνησε την προβολή διαφημίσεων σε Video που δεν μπορει ο χρήστης να κάνει παράλειψη.

Αρχικά, τα βίντεο αυτά δεν προβάλλονται στις συνομιλίες με άλλους χρήστες, αλλά μόνο όταν κάποιος θέλει να δει περιεχόμενο που έχει δημιουργηθεί επαγγελματικά, από εταιρείες που συνεργάζονται με το Snapchat και έχουν δικές τους εκπομπές στην εφαρμογή. Οι διαφημίσεις έχουν διάρκεια 6 μόλις δευτερολέπτων, και πρακτικά είναι αρκετά μικρές για να μην ενοχλούν ιδιαίτερα τον χρήστη. Η προβολή τους έχει ξεκινήσει δοκιμαστικά και δεν έχει ακόμα επεκταθεί στο σύνολο όσων χρησιμοποιούν το Snapchat.

Το ότι δεν υπάρχει η δυνατοτητα παράλειψης φαίνεται να έχει επιλεχθεί επειδή οι εταιρείες που διαφημίζονται στο Snapchat έχουν ενοχληθεί με τον μέσο χρόνο προβολής μιας διαφήμισης που μέχρι σήμερα ήταν μόλις 2 δευτερόλεπτα. Δυστυχώς το Snapchat δεν ξεκαθαρίζει πως σχεδιάζει να επεκτείνει την συγκεκριμένη αλλαγή, και αν κάποια στιγμή οι χρήστες θα πρέπει να βλέπουν αντίστοιχες διαφημίσεις και ανάμεσα στις συνομιλίες τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights