Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ To πρώτο TEDxAuAthens ήρθε … ανεπτυγμένο

To πρώτο TEDxAuAthens ήρθε … ανεπτυγμένο

απο Kostas Gliatiotis

Η ανάπτυξη  σε κάθε της διάσταση, θεωρητική και πρακτική, ήταν το θέμα του πρώτου TEDxAuAthens (TEDx Agricalture University of Athens) που διοργάνωσαν οι φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Δώδεκα  ομιλητές από διαφορετικούς κλάδους και από διαφορετική σκοπιά ο καθένας έδωσαν  τη δική τους ξεχωριστή διάσταση στον όρο “Growth”. Μουσικά και χορευτικά performances χάρισαν  ευχάριστα διαλείμματα ενώ τα workshops προσέφεραν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να πάρουν μέρος στη δική τους ανάπτυξη!

Στα διαλείμματα του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες ξεκουράστηκαν στο networking corner powered by WIND F2G φορτίζοντας  smartphones και tablet για uploading φωτογραφιών στα social media όση ώρα απολάμβαναν ένα ξεχωριστό workshop εικονικής πραγματικότητας με VR Glasses. Δείτε όσα έγιναν στο βίντεο που έχει αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του WIND F2G στο Facebook.

Η WIND, μέγας χορηγός της διοργάνωσης, από το 2011 δίνει το «παρών» σε μια σειρά εκδηλώσεων TEDx σε όλη την Ελλάδα στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την διάδοση νέων ιδεών από  ανθρώπους με αποφασιστικότητα και δημιουργικότητα

Περισσότερα για τo #Grow στο https://tedxauathens.com/  και στη σελίδα της ομάδας στο Facebook .  Επόμενη συνάντηση των TEDxsters το TEDx Panteion University στις 19 Μαΐου 2018.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights