Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Χρυσό και Κόκκινο χρώμα για τα δύο Galaxy S9

Χρυσό και Κόκκινο χρώμα για τα δύο Galaxy S9

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung συνηθίζει να προσθέτει επιπλέον χρωματικές επιλογές λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία κάθε νέου της Smartphone και αυτό ισχύει πλέον και για τα δύο Galaxy S9.

Πλέον, τα δύο προς το παρόν καλύτερα Smartphones της εταιρείας είναι διαθέσιμα σε κόκκινο και χρυσό χρώμα, με διαφορετική δυστυχώς διαθεσιμότητα για το κάθε ένα. Το κόκκινο χρώμα θα είναι αρχικά διαθέσιμο μόνο στην Νότιο Κορέα και την Κίνα, με το χρυσό να έρχεται σε αρκετές χώρες στην Ευρώπη (όχι και στην Ελλάδα όμως…) αλλά και τη Ρωσσία, το Βιετνάμ, το Μεξικό και την Αυστραλία.

Τα δύο νέα χρώματα είναι διαθέσιμα και για την έκδοση του Galaxy S9 με τον Exynos 9810 αλλά και αυτή με τον Snapdragon 845 για την Κίνα και την Αμερική. Σύμφωνα με τη Samsung, η διάθεση τους θα ξεκινήσει στο τέλος του Μαϊου για το Κόκκινο σε Κορέα και Κίνα, και στις αρχές Ιουνίου για το χρυσό στον υπόλοιπο κόσμο. Διαφορές στην τιμή πώλησης δεν φαίνεται να υπάρχουν, και τα δύο Galaxy S9 διατηρούν τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με τις υπόλοιπες εκδόσεις τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights