Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του G7 ThinQ από την LG

Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του G7 ThinQ από την LG

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι η εταιρεία δεν έχει πλέον ιδιαίτερη παρουσία στη χώρα μας, συνεχίζει να δημιουργεί μερικά από τα πιο ανταγωνιστικά Smartphones της αγοράς, και το νεότερο και καλύτερο από αυτά, το G7 ThinQ ξεκίνησε σταδιακά να πωλείται στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με μια μάλλον προσεκτική ανακοίνωση της LG, το G7 ThinQ ξεκίνησε να διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές που περιλαμβάνουν προφανώς τη Νότιο Κορέα, την Αμερικάνικη Ήπειρο και επιλεγμένες Ευρωπαϊκές χώρες όπως αναφέρει η εταιρεία. Η τιμή πώλησης του Smartphone δεν αποκαλύπτεται στην ανακοίνωση, αφού η LG τονίζει ότι αυτή γίνεται γνωστή τοπικά, σε κάθε μια από αυτές τις χώρες όπου θα πωλείται το G7 ThinQ.

Οι προ-παραγγελίες είναι ήδη ενεργές στην Αγγλία για την Ευρώπη, αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες, με την ευρύτερη διάθεση του G7 ThinQ να ακολουθεί (λογικά) σε λίγο καιρό από τώρα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights