Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Κωτσόβολος : Καλύτερη συσκευή… καλύτερη ζωή

Κωτσόβολος : Καλύτερη συσκευή… καλύτερη ζωή

απο Kostas Gliatiotis

Ένα καλομαγειρεμένο φαγητό ή τα φρεσκοπλυμένα ρούχα μας κάνουν όλους να νιώθουμε όχι μόνο ευχαρίστηση αλλά και ευεξία. Κανείς όμως δεν αναρωτήθηκε ποτέ πως νιώθουν τα ρούχα μας όταν στροβιλίζονται μέσα σε ένα πλυντήριο ή ένα κιλό πατάτες όταν κλείνει «πίσω» τους η πόρτα του φούρνου και οι αντιστάσεις κοκκινίζουν. Την απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα έρχεται να μας δώσει o Κωτσόβολος στη νέα του καμπάνια με την υπογραφή της The Newtons Laboratory.

Ένα δίδυμο με διαφορετική ταυτότητα κάθε φορά μας «ξεναγεί» στο μαγικό κόσμο των συσκευών και μας δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες εκ των έσω! Πώς είναι να ανακατεύεσαι με τα μυρωδικά σε ένα φούρνο, να δροσίζεσαι από τα νέα κλιματιστικά, αλλά και να παρακολουθείς την αγαπημένη σου σειρά, ακόμα κι αν είσαι ένα ζευγάρι κλειδιά. Πρωταγωνιστές της νέας καμπάνιας είναι οι ηθοποιοί Σωκράτης Πατσίκας και Γιάννης Σαρακατσάνης.

O Κωτσόβολος, με επίκεντρο τον άνθρωπο διαθέτει τις πλέον προηγμένες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές με σκοπό τη διευκόλυνση της καθημερινότητας του Έλληνα καταναλωτή. Mας μυεί στον υπέροχο κόσμο των συσκευών του αύριο, σήμερα και μέσω της νέας της καμπάνιας μας εξηγεί με τον πιο ευφάνταστο τρόπο, πως η σωστή συσκευή μπορεί να κάνει όχι μόνο τη δική μας ζωή πιο συναρπαστική αλλά και όλων όσων μας περιβάλλουν. Με τον ιδιαίτερο & χιουμοριστικό τρόπο, που μας έχει συνηθίσει, η Κωτσόβολος, δημιουργεί καθημερινές ιστορίες και αποτυπώνει με τον πιο άμεσο τρόπο το κεντρικό μήνυμα της νέας καμπάνιας… «Καλύτερη συσκευή… Καλύτερη ζωή»!

Δείτε τη νέα καμπάνια εδώ:

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights