Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Netflix : Υποστήριξη HDR σε Huawei P20 Pro, Mate 10 Pro και το XZ2 της Sony.

Netflix : Υποστήριξη HDR σε Huawei P20 Pro, Mate 10 Pro και το XZ2 της Sony.

απο Kostas Gliatiotis

NetflixΠαρότι θεωρητικά κάποιες συσκευές είναι συμβατές με κάποιο από τα διαθέσιμα HDR πρότυπα, η προβολή περιεχομένου προϋποθέτει να υποστηρίζεται και από την υπηρεσία που έχει το περιεχόμενο σε HDR.

Στην περίπτωση του Netflix, η λίστα με τις υποστηριζόμενες συσκευές συνεχώς μεγαλώνει, και πλέον σε αυτή προστέθηκαν επίσημα τα P20 Pro και Mate 10 Pro της Huawei (το δεύτερο με αρκετή καθυστέρηση) αλλά και το ΧΖ2 της Sony . Η λίστα πλέον περιλαμβάνει τα Galaxy S8, S9 και τις plus εκδόσεις τους, το Note 8 από τη Samsung, το ΧΖ2 και το προηγούμενο XZ1 premium της Sony, μαζί πλέον με τις συσκευές της Huawei. Το iPhone X επίσης θεωρητικά συμπεριλαμβάνεται στη λίστα, σαν η μοναδική συσκευή της Apple.

Προς το παρόν, τα δύο Smartphones της Huawei δεν συμπεριλαμβάνονται στις υποστηριζόμενες συσκευές στο YouTube γιατί από ότι φαίνεται η Google είναι ακόμα πιο “αργή” στην δοκιμή και πιστοποίηση συμβατότητας από το Netflix.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights