Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ One Plus 6 Avengers Infinity war Special Edition

One Plus 6 Avengers Infinity war Special Edition

απο Kostas Gliatiotis

Μια ημέρα μετά την επίσημη παρουσίαση του ίδιου του Smartphone, η One Plus αποκάλυψε και την Special Edition που είχε ήδη διαρρεύσει, το One Plus 6 Avengers Infinity war.

Σε συγκριση με το “κανονικό” One Plus 6, η βασικότερη διαφορά είναι το πίσω μέρος που έχει διαφορετική υφή προκειμένου να μοιάζει κατασκευασμένο από ανθρακονήματα (χωρίς όμως να είναι…). Οι υπόλοιπες διαφορές είναι στα περιεχόμενα της συσκευασίας. Μια θήκη με το σχέδιο του Iron Man και ένα αναμνηστικό με το λογότυπο της ταινίας είναι ουιαστικά οι μοναδικές διαφορές.

Η διαφορά στην τιμή σε σύγκριση με το “απλό” One Plus 6 είναι αρκετά μικρή, αφού η Avengers Special Edition κοστίζει 31 δολάρια επιπλέον. Η εταιρεία πάντως δεν έχει δώσει ακόμα λεπτομέρειες για την διαθεσιμότητα του, καθώς και το πόσες συσκευές ακριβώς έχει σκοπό να κατασκευάσει από την ξεχωριστή αυτη έκδοση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights