Παρουσίαστηκε “αθόρυβα” και το Honor 7

Παρουσίαστηκε “αθόρυβα” και το Honor 7

Έχοντας ήδη στην αγορά τα Honor 7x, Honor 7A και Honor 7c, η εταιρεία θεώρησε ότι μπορεί να “χωρέσει” μια ακόμα συσκευή σε αυτή την οικογένεια, και χωρίς καποια ιδιαίτερη εκδήλωση παρουσίασε και το Honor 7… σκέτο.

Η λογική με την οποία δίνει την ονομασία σε κάθε μοντέλο η Honor διαφέρει αρκετά από το συνηθισμένο, και σε αυτή την περίπτωση το Honor 7 είναι ουσιαστικά οικονομικότερο και κατώτερο από τα Honor 7X και 7C. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι αρκετά απλά και μπορούν να καλύψουν την απλή καθημερινή χρήση. Η οθόνη αρχικά του Honor 7 έχει μικρότερη διαγώνιο 5.45 ιντσών αλλά διατηρεί την αναλογία πλευρών 18:9 κάτι που σημαίνει ότι και οι εξωτερικές διαστάσεις του θα είναι πιο περιορισμένες. Η ανάλυση της είναι λογικά αρκετά χαμηλή, στο ελάχιστο αποδεκτό των 1440 x 720 pixels.

Ο επεξεργαστής είναι επίσης ένας σχετικά απλός Mediatek και συγκεκριμένα ο MT6739, με μόλις 4 πυρήνες επεξεργασίας και 2 GB μνήμης RAM, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος είναι (ευτυχώς) στα 16 GB ονομαστικά. Η κάμερα παρόλα αυτά είναι στα 13 Mpixels για την βασική στο πίσω μέρος και προφανώς είναι μόνο μια, με την μπαταρία τέλος να είναι στα 3.000 περίπου mAh.

Αναμενόμενα, η τιμή πωλησης είναι εντυπωσιακά χαμηλή και διαμορφώνεται στα μόλις 94 δολάρια με τις πωλήσεις να πρόκειται να ξεκινήσουν στην Κίνα στις 22 Μαϊού.

Γραψτε ενα σχολιο