Η Samsung προτρέπει τους χρήστες παλαιότερων iPhone να “αναβαθμιστούν” σε ένα Galaxy S9 Plus

Η Samsung προτρέπει τους χρήστες παλαιότερων iPhone να “αναβαθμιστούν” σε ένα Galaxy S9 Plus

Στις Ηνωμένες Πολιτείες η άμεση προβολή του ανταγωνισμού και η σύγκριση με αυτόν είναι κάτι που επιτρέπεται σε διαφημίσεις καλώς ή κακώς.

Η Samsung αυτή τη φορά, φαίνεται να προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί αυτό, και παρουσιάζει σε ένα νέο διαφημιστικό της, το πως η ζωή με ένα αρκετά παλιό iPhone 6 είναι “Χειρότερη” από αυτή με ένα πολύ νεότερο Galaxy S9 Plus. Το διαφημιστικό δείχνει αρκετές καθημερινές συνήθειες και εργασίες που πρέπει να κάνει η κάτοχος του iPhone 6 και οι οποίες συγκρίνονται μονίμως με κάτι παρόμοιο που μπορεί να κάνει πιο γρήγορα και καλύτερα ένα Galaxy S9 Plus.

Μάλιστα, προκειμένου να εκμεταλλευτεί και το πρόσφατο “σκάνδαλο” με την μείωση της απόδοσης των παλαιότερων iPhone επίτηδες από την Apple, το διαφημιστικό Spot δείχνει την κάτοχο του iPhone να ενημερώνεται από έναν … “Apple Genius” υπάλληλο σε κατάστημα της εταιρείας ότι μπορεί να απενεργοποιήσει πλέον την ρυθμιση μειωμένης απόδοσης αλλά με τον κίνδυνο να αρχίσει να εμφανίζει προβλήματα στην λειτουργία του το iPhone 6.

Η “ειρωνεία” στην συγκεκριμένη διαφήμιση είναι ότι αντίστοιχα παλιές συσκευές της Samsung και γενικότερα στον κόσμο του Android δεν έχουν καλύτερη φήμη στο πόσο χειρότερες γίνονται στην καθημερινή τους χρήση. Μετά από 4 χρόνια, όσο περίπου είναι τώρα ένα iPhone 6, η Samsung φαίνεται να … υπόσχεται ότι ένα Galaxy S9 Plus δεν θα έχει την ίδια τύχη, εκτός αν από την άλλη, η εταιρεία σύγκρινει άσκοπα το καλύτερο τηλέφωνο της με ένα τόσο παλιό ανταγωνιστικό μοντέλο της Apple.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.