Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung προτρέπει τους χρήστες παλαιότερων iPhone να “αναβαθμιστούν” σε ένα Galaxy S9 Plus

Η Samsung προτρέπει τους χρήστες παλαιότερων iPhone να “αναβαθμιστούν” σε ένα Galaxy S9 Plus

απο Kostas Gliatiotis

Στις Ηνωμένες Πολιτείες η άμεση προβολή του ανταγωνισμού και η σύγκριση με αυτόν είναι κάτι που επιτρέπεται σε διαφημίσεις καλώς ή κακώς.

Η Samsung αυτή τη φορά, φαίνεται να προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί αυτό, και παρουσιάζει σε ένα νέο διαφημιστικό της, το πως η ζωή με ένα αρκετά παλιό iPhone 6 είναι “Χειρότερη” από αυτή με ένα πολύ νεότερο Galaxy S9 Plus. Το διαφημιστικό δείχνει αρκετές καθημερινές συνήθειες και εργασίες που πρέπει να κάνει η κάτοχος του iPhone 6 και οι οποίες συγκρίνονται μονίμως με κάτι παρόμοιο που μπορεί να κάνει πιο γρήγορα και καλύτερα ένα Galaxy S9 Plus.

https://www.youtube.com/watch?v=3qhW1sDPHYI

Μάλιστα, προκειμένου να εκμεταλλευτεί και το πρόσφατο “σκάνδαλο” με την μείωση της απόδοσης των παλαιότερων iPhone επίτηδες από την Apple, το διαφημιστικό Spot δείχνει την κάτοχο του iPhone να ενημερώνεται από έναν … “Apple Genius” υπάλληλο σε κατάστημα της εταιρείας ότι μπορεί να απενεργοποιήσει πλέον την ρυθμιση μειωμένης απόδοσης αλλά με τον κίνδυνο να αρχίσει να εμφανίζει προβλήματα στην λειτουργία του το iPhone 6.

Η “ειρωνεία” στην συγκεκριμένη διαφήμιση είναι ότι αντίστοιχα παλιές συσκευές της Samsung και γενικότερα στον κόσμο του Android δεν έχουν καλύτερη φήμη στο πόσο χειρότερες γίνονται στην καθημερινή τους χρήση. Μετά από 4 χρόνια, όσο περίπου είναι τώρα ένα iPhone 6, η Samsung φαίνεται να … υπόσχεται ότι ένα Galaxy S9 Plus δεν θα έχει την ίδια τύχη, εκτός αν από την άλλη, η εταιρεία σύγκρινει άσκοπα το καλύτερο τηλέφωνο της με ένα τόσο παλιό ανταγωνιστικό μοντέλο της Apple.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights