Η Samsung παρουσίασε το Galaxy S Light Luxury για την αγορά της Κίνας

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy S Light Luxury για την αγορά της Κίνας

Η Samsung φαίνεται ότι θέλει σιγά σιγά να επιστρέψει στην εποχή που παρουσίαζε οικονομικότερες εκδόσεις από κάθε κορυφαία της συσκευή.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα το Galaxy S Light luxury για την αγορά της Κίνας , μια συσκευή που μοιάζει εντυπωσιακά στο αμέσως προηγούμενο Galaxy S8. Οι σημαντικότερες διάφορες βρίσκονται στο εσωτερικό του νέου smartphone που το τοποθετούν στη μεσαία κατηγορία.

Η οθόνη έχει την ίδια διαγώνιο στις 5.8 ιντσες και την ίδια αναλογία πλευρών 18.5:9 αλλά μειωμένη ανάλυση στα 2280 x 1080 pixels διατηρώντας φυσικά την AMOLED τεχνολογία της. Ο επεξεργαστής είναι ο snapdragon 660 με επιδόσεις στο άνω άκρο της μέσης κατηγορίας, και αρκετά κοντά σε αυτές του κανονικού Galaxy S8. Η μνήμη Ram είναι στα 4 GB με τον αποθηκευτικό χώρο να προσφέρεται μόνο σε μια έκδοση των 64 GB .

Για την κάμερα υπάρχει μια σημαντική αλλαγή, με την ανάλυση να είναι στα 16 mpixels χωρίς όμως OIS πλέον, διατηρώντας το ίδιο διάφραγμα στο f/1.7 με την μπροστινή στα 8 Mpixels και το ίδιο φωτεινό διάφραγμα, χωρίς όμως το auto focus αυτής του Galaxy s8.

To Galaxy S Light luxury προς το παρόν είναι αποκλειστικό για την Κίνα και έρχεται με εφαρμογές που καλύπτουν την έλλειψη των υπηρεσιών της Google , που είναι μπλοκαρισμενες στην Κίνα εδώ και χρόνια πλέον.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.