Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Τρία διαφορετικά Q7 παρουσίασε η LG

Τρία διαφορετικά Q7 παρουσίασε η LG

απο Kostas Gliatiotis

Τρεις διαφορετικές συσκευές, σαν εναλλακτική του κορυφαίου της G7 παρουσίασε σήμερα η LG, που ανήκουν στην “οικογένεια” Q7 .

Οι 3 συσκευές μοιράζονται τον ίδιο εξωτερικό σχεδιασμό, και την ίδια full view οθόνη 5.5 ιντσών με ανάλυση 2160 x 1080 pixels. Το Q7+ που αποτελεί την καλύτερη έκδοση έρχεται με κάμερα στα 16 Mpixels ενώ οι δύο οικονομικότερες εκδόσεις περιορίζονται σε μια των 13 Mpixels με την μπροστινή να είναι είτε 8 είτε μόλις 5 Mpixels ανάλογα την αγορά σύμφωνα με την LG.

Η πιστοποίηση IP68 αλλά και το MIL-STD-810G εξασφαλίζει αδιάβροχοποίηση και στις τρεις συσκευές Q7. Το Q7+ έρχεται επίσης με το Quad DAC των ακριβότερων συσκευών της εταιρείας, όμως παραδόξως απουσιάζει η θύρα για ακουστικά από τη συσκευή. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά η LG αναφέρει απλά έναν “8 πυρηνικό” επεξεργαστή με χρονισμό στο 1.8 GHz για το Q7+ και στο 1.5 GHZ για τις δύο οικονομικότερες εκδόσεις. Η μνήμη RAM είναι και αυτή με τη σειρά της μεγαλύτερη στα 4 GB στην ακριβότερη έκδοση και στα 3 GB για τις άλλες δύο συσκευές.

Η LG έχει μια περίεργη παράδοση και δεν αναφέρει την τιμή πώλησης για κάθε συσκευή της, με αυτή να διαφέρει σε κάθε χώρα που πωλούνται τα Smartphones της. Η διαθεσιμότητα επίσης θα γίνει σταδιακά γνωστη οπότε το μόνο που γνωρίζουμε προς το παρόν είναι απλά η… ύπαρξη των τριών νέων Smartphones.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights