Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Galaxy J8 παρουσιάστηκε με δύο κάμερες και αισθητήρα αποτυπωμάτων

Το Galaxy J8 παρουσιάστηκε με δύο κάμερες και αισθητήρα αποτυπωμάτων

απο Kostas Gliatiotis

Μαζί με τα δύο Galaxy J6 και J4, η Samsung έκανε επίσημη την ύπαρξη μιας ακόμα συσκευής, του θεωρητικά καλύτερου και ακριβότερου Galaxy J8, αρχικά στην αγορά της Ινδίας.

Σε σύγκριση με το αμέσως ακριβότερο Α8 της εταιρείας, έχει αφαιρεθεί η αδιαβροχοποίηση και η μεταλλική κατασκευή, έχει διατηρηθεί όμως η SUPE AMOLED οθόνη, που πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά στις 6 ίντσες. Η ανάλυση της δυστυχώς έχει μειωθεί και αυτή στα 1440 x 720 pixels αλλά “τουλάχιστον” διατηρει την 18.5:9 αναλογία πλευρών με το πλαίσιο γύρω της να είναι αισθητά μικρότερο.

Οι δύο κάμερες στο πίσω μέρος έχουν ανάλυση 16 Mpixels για την βασική, και μόλις 5 Mpixels για την δεύτερη που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για φωτογραφίες με “θολό” φόντο και αντίστοιχα εφφέ. Το διάφραγμα πάντως είναι “εντυπωσιακά” φωτεινό στο f/1.7 όπως και στο ακριβότερο Galaxy A8. Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων έχει μεταφερθεί στο πίσω μέρος και εδώ, κάτω από τις δύο κάμερες, σε μια αρκετά πιο βολική θέση σε σύγκριση με παλαιότερες συσκευές της Samsung.

Παραδόξως, το Galaxy J8 έρχεται με έναν Snapdragon 450 στο εσωτερικό του, και όχι κάποιον επεξεργαστή της Samsung. Το θετικό είναι ότι συνοδεύεται από 4 GB μνήμης RAM, αλλά και το ότι η μια και μοναδική έκδοση θα έχει επίσης 64 GB αποθηκευτικού χώρου.

Το Galaxy J8 τρέχει την 8.0 Oreo έκδοση του Android με το Samsung Experience γραφικό περιβάλλον της εταιρείας πάνω από αυτή. Η κυκλοφορία του Galaxy J8 στην Ευρώπη και τον υπολοιπο κόσμο παραμένει ακόμα αμφίβολη, αφου η Samsung το χαρακτηρίζει “σχεδιασμένο για την Ινδία” και τις εκεί απαιτήσεις των χρηστών νέας ηλικίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights