Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Nokia X6 ξεπούλησε σε 10 δευτερόλεπτα

Το Nokia X6 ξεπούλησε σε 10 δευτερόλεπτα

απο Kostas Gliatiotis

Οι θετικές εξελίξεις στην Nokia συνεχίζονται με την εταιρεία να ανακοινώνει μια πολύ ζεστή “υποδοχή” από το αγοραστικό κοινό για το νέο Nokia X6

Η διάθεση του ξεκίνησε σήμερα στην Κίνα, και αρχικά μόνο online από την ίδια την εταιρεία.  Το Nokia 6 χρειάστηκε μόλις 10 …. Δευτερόλεπτα για να εξαντληθεί, μέχρι να εμφανιστεί η ενημέρωση ότι είναι “εκτός στοκ”.

Παρότι η εταιρεία δεν αναφέρει τον ακριβή αριθμό συσκευών που διέθεσε στην πρώτη παρτίδα του Nokia X6, με δεδομένο ότι πρόκειται για την αγορά της Κίνας, σίγουρα ήταν αρκετά μεγάλη. Μετά την ενημέρωση από την εταιρεία ότι το Nokia X6 είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο για την Κίνα, οι αντιδράσεις την έκαναν να δηλώσει ότι εξετάζει τρόπους να το φέρει και στον υπόλοιπο κόσμο κάποια στιγμή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights