Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Sony αυξάνει τις επενδύσεις στις κάμερες για smartphones

Η Sony αυξάνει τις επενδύσεις στις κάμερες για smartphones

απο Kostas Gliatiotis

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του σχεδίου του για την ανάκαμψη της Sony στα επόμενα τρία χρόνια, ο Kenichiro Yoshida αναφέρθηκε και σε εξελίξεις στον τομέα των smartphones.

Η Sony αποτελεί ήδη τον μεγαλύτερο κατασκευαστή καμερών για smartphones, και κατασκευάζει ταυτόχρονα μερικές από τις καλύτερες κάμερες για smartphones που υπάρχουν. Οι περισσότεροι κατασκευαστές επιλέγουν έτσι και αλλιώς κάμερες της Sony ήδη,και σύμφωνα με τον πρόεδρο του ομίλου, η μετάβαση σε διπλή κάμερα στα περισσότερα έχει αυξήσει ακόμα περισσότερο την κερδοφορία της εταιρείας.

Η εταιρεία θα επενδύσει επιπλέον 9 δισεκατομμύρια δολάρια στην ανάπτυξη αισθητήρων για κάμερες , προκειμένου να διασφαλίσει την πρωτιά της τεχνολογικά και εμπορικά. Ο Yoshida δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες στο πώς ακριβώς θα γίνει αυτή η επένδυση, όμως πιθανότατα η δική του δουλειά περιορίζεται αρχικά στο να ορίσει το ποσό της επένδυσης και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο τμήμα.

Παραδοσιακά η Sony δίνει τις καλύτερες σε απόδοση κάμερες που κατασκευάζει στον ανταγωνισμό της και όχι στην δική της Sony Mobile που λόγω χαμηλών πωλήσεων δεν μπορει πρακτικά να “απορροφήσει” μεγάλο όγκο από την παραγωγή αλλά δεν έχει και τα χρήματα ίσως για να αγοράσει τις καλύτερες από αυτές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights