Η HTC παρουσίασε το U12+

Η HTC παρουσίασε το U12+

Την δική της νέα πρόταση στην High End κατηγορία παρουσίασε σήμερα η HTC, με την μάλλον “φτωχή” ονομασία U12+

Το Smartphone προσφέρει όλα όσα περιμένει κανείς πλέον, ξεκινώντας με μια μεγάλη οθόνη 6 ιντσών με ανάλυση 2280 x 1440 pixels και αναλογία πλευρών 18:9. Η HTC συνεχίζει να επιλέγει LCD οθόνες για τις συσκευές της και το U12+ δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό.  Παρόλα αυτά, υποστηρίζει το HDR10 πρώτυπο και ακρίβεια χρωμάτων με βάση το DCI-P3. Στο εσωτερικό του U12+ βρίσκεται φυσικά ο Snapdragon 845 της Qualcomm με 6 GB μνήμης RAM σε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις αποθηκευτικού χώρου.

Οι δύο πλέον κάμερες στο πίσω μέρος του U12+ έχουν ανάλυση 12 Mpixels για την βασική, και μεγαλύτερη στα 16 Mpixels για την δεύτερη με τον “τηλεφακό”. Το διάφραγμα είναι αρκετά καλό στο f/1.8 ενώ για την βασική κάμερα υπάρχει και Optical Image Stabilization. Το Smartphone προσφέρει εγγραφή βίντεο σε 4k με 60 καρέ το δευτερόλεπτο, ενώ και στο μπροστινό του μέρος υπάρχουν δύο κάμερες με ανάλυση 8 Mpixels για την κάθε μια, χωρίς όμως Auto cofus από ότι φαίνεται.

Ακριβώς κάτω από τις δύο κάμερες βρίσκεται και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων του U12+

Η HTC έχει εξοπλίσει τέλος με 2 στεροφωνικά ηχεία το U12+ συνεχίζοντας την πολύ καλή παράδοση που έχει στον συγκεκριμένο τομέα,ενώ το Smartphone είναι και αδιάβροχο με πιστοποίηση IP68. Η τιμή της βασικής έκδοσης με τα 64 GB αποθηκευτικού χώρου θα ξεκινάει στη Ευρώπη από τα 799 ευρώ .

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.