Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ H Αγγλική Three θα σταματήσει να πουλάει 3G συσκευές στο δίκτυο της

H Αγγλική Three θα σταματήσει να πουλάει 3G συσκευές στο δίκτυο της

απο Kostas Gliatiotis

Η εταιρεία που ξεκίνησε ουσιαστικά πριν 15 χρόνια σαν πάροχος υπηρεσιών αποκλειστικά σε… 3G ανακοίνωσε ότι πρόκειται να σταματήσει τη διάθεση μόνο 3G συσκευών και να εστιάσει μόνο στις νεότερες 4G / LTE προτάσεις κάθε εταιρείας.

Το 3G δίκτυο της εταιρείας θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά προς το παρόν, αφού μέχρι την κάλυψη ολόκληρης της επικράτειας στο Ηνωμένο Βασίλειο με 4G δίκτυο και την εξάπλωση των οικονομικών συσκευών που υποστηρίζουν Voice Over LTE, είναι απαραίτητο για κλήσεις φωνής.

Η Vodafone στην Αγγλία έχει ακολουθήσει παρόμοια τακτική, διατηρώντας ενεργό το GSM δίκτυο μέχρι τουλάχιστον το 2025 και σε αυτή την περίπτωση για τις κλήσεις φωνής από συνδρομητές που δεν έχουν Smartphone που υποστηρίζει Voice Over LTE (ή και καθόλου… Smartphone).

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights