Το Twitter σταματά την υποστήριξη της εφαρμογής για Xbox και Android TV

Το Twitter σταματά την υποστήριξη της εφαρμογής για Xbox και Android TV

Το Twitter δεν “φημίζεται” για την υποστήριξη που προσφέρει σε εφαρμογές τρίτων που παρέχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του, ακόμα και όταν αυτές προσφέρουν επιπλέον λειτουργικότητα και λειτουργία σε πλατφόρμες που δεν υποστηρίζονται επίσημα.

Η νεότερη ανακοίνωση της εταιρείας δεν εκπλήσσει με αυτό σαν δεδομένο, παρόλα αυτά σίγουρα προκαλεί ταλαιπωρία σε συγκεκριμένους χρήστες. Το Twitter θα σταματήσει σύντομα να υποστηρίζει την εφαρμογή που υπάρχει για τα Xbox της Microsft αλλά και την ξεχωριστή έκδοση των Android TV συσκευών που βασίζονται στο λειτουργικό της Google.

Το Twitter δεν δίνει λεπτομέρειες για τους λόγους που πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση, όμως προτείνει στους χρήστες των συσκευών αυτών να χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα του στο twitter.com για να συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό τους. Είναι σίγουρο πάντως ότι και το Xbox αλλά και οι Android TV συσκευές έχουν εφαρμογές σχεδιασμένες να χρησιμοποιούνται με τα περιορισμένα πλήκτρα των χειριστηριών, κάτι που δεν ισχύει απαραίτητα για τον internet browser τους.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.