Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Ανακοινώθηκαν επίσημα τα Nokia 5.1, Nokia 3.1 και το μικρότερο Nokia 2.1

Ανακοινώθηκαν επίσημα τα Nokia 5.1, Nokia 3.1 και το μικρότερο Nokia 2.1

απο Kostas Gliatiotis

Λίγο καιρό μετά την παρουσίαση των ακριβότερων και καλύτερων Nokia 6.1 και Nokia 7 Plus, η HMD Global ανανέωσε και τις συσκευές της στην χαμηλότερη κατηγορία τιμής.

Ξεκινώντας από το Nokia 5.1, η εταιρεία κάνει και εδώ την μετάβαση σε οθόνη 18:9 και διαγώνιο 5.5 ιντσών πλέον, με ανάλυση 2160 x 1080 pixels όσο δηλαδή είναι δεδομένο πλέον σε αυτή την κατηγορία. Ασυνήθιστη επιλογή είναι ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του, που σύμφωνα με την Nokia είναι ο Helio P18 της Mediatek, για πρώτη φορά σε συσκευή αυτής της κατηγορίας. Τα πλήκτρα χειρισμού έχουν αφαιρεθεί απο το κάτω μέρος του νέου Nokia 5.1, ενώ και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων βρίσκεται πλέον στο πίσω μέρος όπως και στις ακριβότερες συσκευές. Η κάμερα έχει αισθητήρα ανάλυσης 16 Mpixels χωρίς όμως πολλές επιπλέον πληροφορίες για τα τεχνικά της χαρακτηριστικά. Το Smartphone θα έρθει σε δύο εκδόσεις με 32 GB αποθηκευτικού χώρου και 3 GB μνήμης RAM, και μια οικονομικότερη με 16 GB κα 2 GB αντίστοιχα.

Το Nokia 3 ηταν σύμφωνα με την εταιρεία η πιο επιτυχημένη από τις συσκευές της προηγούμενης σειράς, και ελπίζει να επαναλάβει αυτή την επιτυχία με την νεότερη έκδοση, το Nokia 3.1. Η οθόνη έχει και εδώ διαφορετική αναλογία πλευρών, αλλά ανάλυση 1440 x 720 pixels όπως είναι μάλλον λογικό για μείωση του κόστους. Στο εσωτερικό του βρίσκεται και πάλι επεξεργαστής της Mediatek και συγκεκριμένα ο αρκετά παλαιότερος πλέον MT6750 ενώ συνδυάζεται και εδώ με 3 ή 2 GB μνήμης RAM ανάλογα με την έκδοση. Η κάμερα έχει αυξημένη ανάλυση στα 13 Mpixels με την μπαταρία να είναι επίσης μεγαλύτερη.

 

Το Nokia 2.1 Τέλος είναι προς το παρόν η νεότερη και οικονομικότερη πρόταση της Nokia που όμως έχει και αυτή σημαντικές βελτιώσεις. Αρχικά η οθόνη έχει μεγαλύτερη διαγώνιο 5.5 ιντσών και εδώ, και η ανάλυση της έχει επίσης αυξηθεί σε 720p. Ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του είναι πλέον ο Snapdragon 425 και αποτελεί και αυτός με τη σειρά του σημαντική βελτίωση σε σύγκριση με αυτόν του προηγούμενου Nokia 2.  H Μνήμη RAM παραμένει στο 1 GB και το Nokia 2.1 τρέχει Android Gο, που είναι μια ελαφρύτερη έκδοση ακριβώς για συσκευές αυτού του είδους. Η μπαταρία παρόλα αυτά έχει διατηρηθεί στα εντυπωσιακά 4.000 mAh.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights