Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ H Samsung και η Red Bull προσκαλούν τους καταναλωτές να «Δουν τη Μεγάλη Εικόνα»

H Samsung και η Red Bull προσκαλούν τους καταναλωτές να «Δουν τη Μεγάλη Εικόνα»

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics παρουσίασε σήμερα ένα νέο extreme sports βίντεο σε συνεργασία με την Red Bull και τον θρυλικό Bραζιλιάνο skateboarder Pedro Barros. Με θέμα “Δες τη Μεγάλη Εικόνα”, το νέο βίντεο καλεί τους θεατές να βιώσουν τη δράση και την ένταση του skateboarding, καθώς ο Pedro Barros πατινάρει μέσα σε εσωτερικό πάρκο σχεδιασμένο με πρότυπο μερικά από τα πιο εικονικά σκηνικά όπως η Βαρκελώνη και η Νέα Υόρκη.

Μετά την επιτυχία της πρώτης συνεργασίας της Samsung και της Red Bull με τον τίτλο «Δες το απροσδόκητο», η νέα ιδέα αναδεικνύει την ένταση του skateboarding, προβάλλοντας ταυτόχρονα τις δυνατότητες των QLED τηλεοράσεων της Samsung. Διαθέσιμες σε εξαιρετικά μεγάλα μεγέθη που κυμαίνονται από 65 έως 88 ίντσες, τα μοντέλα τηλεοράσεων  QLED μπορούν να εκφράσουν την πιο εντυπωσιακή και ζωντανή ποιότητα εικόνας στην αγορά σήμερα, καταγράφοντας κάθε χρώμα και κίνηση με μεγάλη σαφήνεια.

«Οι θεατές θα βιώσουν μια εντυπωσιακή εμπειρία, καθώς θα παρακολουθούν το βίντεο “Δες τη μεγάλη εικόνα” στην εξαιρετικά μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης QLED, με τον Pedro Barros στο απόγειο του. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαστήκαμε για ακόμη μια φορά με την Red Bull με σκοπό να επισημάνουμε πόσο λαμπρά μπορούν να αποτυπωθούν τα extreme sports στην οθόνη», δήλωσε ο Sunghee Han, Αντιπρόεδρος του Visual Display Business της Samsung Electronics. «Καθώς συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τη σειρά τηλεοράσεων QLED, οι συνεργασίες μας με μάρκες όπως η Red Bull θα διαδραματίσουν ουσιαστικό ρόλο στην παροχή ενός συναρπαστικού περιεχομένου προς τους καταναλωτές, βελτιστοποιημένου για προβολή τηλεοπτικών προγραμμάτων υψηλής ποιότητας».

Καθ ‘όλη τη διάρκεια του βίντεο, στους θεατές παρουσιάζονται διαφορετικές εικόνες μέσα στην κατασκευή ενός εικονικού, διώροφου εσωτερικού πάρκου skate. Καθώς ο Barros πατινάρει μέσα στο πάρκο, αποκαλύπτεται μια νέα αισθητική διάσταση, που κυμαίνεται από την τολμηρή αρχιτεκτονική της Βαρκελώνης και τη ζέστη της αφρικανικής ερήμου, στις τσιμεντένιες ζούγκλες της Νέας Υόρκης και του Σαν Φρανσίσκο.

Παγκοσμίως γνωστοί καλλιτέχνες, όπως οι RYNoART, ο Steve Fawler, η Kirsten Poulsen, η Sophia Langner, ο Marco Reinhardt, οι PTLN, NXT LVL και C-Bass συνέβαλαν στο σχεδιασμό του εικονικού πάρκου skate. Η δουλειά τους ήρθε στη ζωή μέσω του Starelation και του κατασκευαστή Andreas Schutzenberger που δημιούργησε την ιδέα σε οκτώ εβδομάδες.

Ο πρωταγωνιστής του βίντεο, Pedro Barros, είναι ένας διεθνής αθλητής, διάσημος για τη κατάκτηση έξι χρυσών μεταλλίων, τριών αργυρών και ενός χάλκινου στα X-Games. Είναι επίσης ο κορυφαίος κάτοχος του τίτλου Bowl από το Παγκόσμιο Κύπελλο Skateboarding για τέσσερα συναπτά έτη από το 2010 έως το 2013 ενώ ήταν τρίτος για το διάστημα 2014 και 2015.

Το βίντεο “Δες τη μεγάλη εικόνα” θα εμφανίζεται από τον Ιούνιο στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της Samsung και της Red Bull.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις τηλεοράσεις QLED της Samsung, επισκεφτείτε

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights