Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ H εμπειρία Super X-Fi Headphone Holography της Creative στην Computex 2018.

H εμπειρία Super X-Fi Headphone Holography της Creative στην Computex 2018.

απο Kostas Gliatiotis

Η Creative ανακοίνωσε σήμερα ότι θα παρουσιάσει τη βραβευμένη, ολοκαίνουργια τεχνολογία SuperX-Fi που θα αλλάξει τα δεδομένα της αγοράς, σε εκατοντάδες κορυφαίους Live-Streaming Broadcasters και Influencers στην Computex 2018. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η SuperX-Fi είναι μια τεχνολογία, που θα επεμβαίνει ουσιαστικά στον τρόπο με τον οποίο οι broadcasters αλλά και οι χρήστες απολαμβάνουν περιεχόμενο live streaming. H Super X-Fi  έχει τη δυνατότητα να καταγράφει  την εμπειρία ακρόασης ενός ολοκληρωμένου ηχητικού συστήματος υψηλής τεχνολογίας σε ένα στούντιο , την οποία αναπαράγει με λεπτομέρεια σε κάθε της διάσταση – βάθος, ηχητική σκηνή, ένταση, ρεαλισμό. Είναι σαν τη μαγεία της 3D holography τεχνολογίας, αλλά στον ήχο.

Η τεχνολογία SuperX-Fi είναι ευέλικτη, κλιμακούμενη και εφαρμόζεται τόσο ως λύση hardware, όσο και ως λογισμικό ενσωματωμένο σε διάφορες εφαρμογές. Ως πρόδρομος της επικείμενης εκτόξευσης του Super X-Fi στο Q3 του 2018, η Creative έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της ώστε εκπρόσωποι της streaming κοινότητας από όλο τον κόσμο να παρουσιάσουν τη Super X-Fi στους χρήστες τους.

«Η κατανάλωση περιεχομένου ψυχαγωγίας εξελίχθηκε ριζικά σε ολόκληρο τον πλανήτη. Το streaming έχει γίνει πλέον ο νέος κανόνας. To live-straming με το πρόσθετο στοιχείο της διαδραστικότητας έχει φέρει αυτή τη μορφή ψυχαγωγίας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Και το Super X-Fi μπορεί να προσθέσει σε αυτήν ένα συναρπαστικό νέο στοιχείο – το στοιχείο της οικειότητας», δήλωσε ο Sim Wong Hoo, Διευθύνων Σύμβουλος της Creative.

«Το Super X-Fi θα επιστρέψει στους θεατές να αισθάνονται σαν να συναντούν τα είδωλα τους στην πραγματική ζωή. Θα είναι τόσο οικεία ώστε οι fans θα αισθάνονται ότι τoυς ακούν να μιλούν ή να τραγουδούν ακριβώς μπροστά τους, σαν να βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο και όλα τα ακουστικά που φορούν φαινομενικά εξαφανίζονται. Και για τις πλατφόρμες live-streaming, το Super X-Fi θα αλλάξει τα δεδομένα. Πιστεύω ότι αυτή η μαγική νέα τεχνολογία μπορεί να αλλάξει τη ζωή σε πολλούς.»

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε εκατοντάδες από τους κορυφαίους Live-Streamers στην Ταϊβάν και στη συνέχεια να προθέσουμε ακόμα περισσότερες δεκάδες χιλιάδες από αυτούς στην προώθηση του Super X-Fi στο ευρύ κοινό. Σύντομα, με το Super X-Fi, δεκάδες εκατομμύρια φίλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν έναν ήχο που αλλάζει τη ζωή τους από live streamers που θαυμάζουν», πρόσθεσε ο Sim.

ΤοSUPER X-FI Event αναλυτικά:

  • ΤοS uper X-Fi event θα λάβει χώρα στην Computex στην Taiwan, στις 30 πμ έως τις 6μμ, 5 – 8 Ιουνίου 2018 | Room 610, TWTC Nangang Exhibition Hall.
  • Κορυφαίοι Live Streaming Broadcasters καιInfluencers θα φιλοξενηθούν σε ένα exclusive Super X-Fi Demo—το πρώτο που θα γίνει στην Ασία, εκτός Σιγκαπούρης.
  • Αναμετάδοση του event θα πραγματοποιείται καθημερινά από τις 10πμ έως τις 6μμ. Για να παρακολουθήσετε τα sessions και να ζήσετε την εμπειρία, επισκεφθείτε το sxfi.com/live.

Πως λειτουργεί το SUPERXFI

Φανταστείτε την εμπειρία ακρόασης ενός πολυτελούς συστήματος πολυμέσων υψηλού επιπέδου και αναδημιουργήστε την ίδια εμπειρία – το ίδιο βάθος, λεπτομέρεια, ηχητική σκηνή, τρισδιάστατο μέγεθος, εμβάθυνση, ρεαλισμό και πολλά άλλα. Είναι σαν τη μαγεία της 3D ολογραφίας, αλλά στον ήχο.

Αξιοποιώντας την τεχνολογία ακριβείας κορυφαίας ποιότητας που χαρτογραφεί τη ξεχωριστή ακουστική ενός ηχητικού συστήματος που προβάλλει ήχο στο ανθρώπινο αυτί σε τρισδιάστατο χώρο, η εμπειρία ολογραφικού ήχου Super X-Fi μεταφράζει έξυπνα αυτές τις πολύπλοκες πληροφορίες σε μια πανομοιότυπη εμπειρία ακρόασης για τα ακουστικά .

Επιπλέον, όλοι ακούν διαφορετικά τον ήχο στον πραγματικό κόσμο, ανάλογα με το σχήμα των αυτιών και τη δομή του κεφαλιού. Το Super X-Fi χρησιμοποιεί περαιτέρω την Τεχνητή Νοημοσύνη για να χαρτογραφήσει το σχήμα του αυτιού και το προφίλ κεφαλής του ατόμου και στη συνέχεια χρησιμοποιεί έναν υπολογιστικά πολύπλοκο αλγόριθμο για να μεταμορφώσει και προσαρμόσει τον ήχο σε κάθε άτομο έτσι ώστε να ακούγεται τέλειο για όλους και για αυτό που ακούν στον πραγματικό κόσμο.

Μια σειρά λύσεων υλικού για το Super X-Fi, συμπεριλαμβανομένων των dongle και των ακουστικών, στοχεύει να αποσταλεί στο Q3. Πριν από αυτό, θα διατεθεί μια δωρεάν εφαρμογή Super X-Fi. Για να μάθετε περισσότερα, καταχωρήστε το ενδιαφέρον σας στη διεύθυνση www.sxfi.com.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights