Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A6 Review : Η προσαρμογή στις απαιτήσεις της εποχής

Samsung Galaxy A6 Review : Η προσαρμογή στις απαιτήσεις της εποχής

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη

Η σύγκριση με τα Galaxy J5 και J7 2017 είναι σχεδόν αναπόφευκτη στον τομέα του επεξεργαστή, αφού το Galaxy A6 χρησιμοποιεί τον ίδιο Exynos 7870 που και πάλι είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση πριν ένα χρόνο στο τότε Α3 2017.

Οι συνολικά οχτώ πυρήνες επεξεργασίας έχουν ίδιο χρονισμό στο 1.6 GHz και μπορούν να λειτουργήσουν στην μέγιστη αυτή συχνότητα ταυτόχρονα. Η απόδοση τους είναι πλέον στο μέσο της κατηγορίας που ανήκει το Galaxy A6 και σίγουρα μπορεί να βρει κανείς προτάσεις με συνολικά καλύτερη απόδοση.

Τα 3 GB μνήμης RAM είναι τουλάχιστον «αρκετά» για κάθε είδους λογικής χρήσης για την οποία έχει σχεδιαστεί το Smartphone και ίσως και λίγο περισσότερο. Ακόμα και η μόνιμη λειτουργία Social Media εφαρμογών δεν αλλάζει την συνολική απόδοση σε ενοχλητικό βαθμό, και σε καμία περίπτωση το Galaxy A6 δεν εμφανίζει ενοχλητικά «κολλήματα» στην λειτουργία του.

Στον τομέα των γραφικών, η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική, αφού η Mali T830 έρχεται σε έκδοση με μόλις μια μονάδα παραγωγής γραφικών. Η χαμηλότερη ανάλυση της οθόνης του Galaxy A6 σε σύγκριση με το J7 2017 βοηθά στην λειτουργία χωρίς dropped frames στο γραφικό περιβάλλον, όμως περιορίζει σημαντικά την απόδοση σε παιχνίδια.

Ο χρήστης του Galaxy A6 θα πρέπει να «αποδεχθεί» ότι το Smartphone του δεν έχει σχεδιαστεί για απαιτητικά παιχνίδια όπως το PUBG, σε μια κατηγορία τιμής όμως που και πάλι δυστυχώς ο ανταγωνισμός πλέον προσφέρει αρκετά ισχυρότερες προτάσεις.

Για τον αποθηκευτικό χώρο, η Samsung έχει πολύ σωστά επιλέξει τα 32 GB για την βασική έκδοση του Galaxy A6, από τα οποία περίπου 24 είναι πραγματικά διαθέσιμα στον χρήστη. Στην έκδοση με 2 κάρτες SIM υπάρχει  ξεχωριστή υποδοχή για τη MicroSD κάρτα μνήμης μια χρήσιμη προσθήκη για μεγάλο μέρος χρηστών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

ΜΑΡΙΑ ΠΕΤΣΑΛΗ 11/09/2018 - 15:33

Πολύ καλή ανάλυση του Α6. Καποια μειονέκτηματα που θέλω ν προσθέσω είναι ότι δεν είναι εύκολα διακριτή η διαφορά αναπάντητης-εισερχόμενης- ληφθησας-εξερχομενης κλήσης. Είναι μικρό κ ίδιο χρώμα το εικονίδιο με μικρή διαφοροποίηση.
Επίσης όταν αλλαζεις θεμα πρέπει να ξαναβάλει ς το δικο σου φόντο κλειδώματος κ αρχικής γιατί πάνε πακέτο.

Reply
Kostas Gliatiotis 11/09/2018 - 20:55

Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια αλλά και για τις προσθήκες / παρατηρήσεις σου 🙂

Είναι και τα δύο θέματα υπαρκτά σε όλες τις συσκευές της Samsung με την έκδοση 9.0 του Samsung Experience δυστυχώς. Αυτό με την εναλλαγή του Theme είναι γενικός περιορισμός πάντως, και οι συσκευές άλλων κατασκευαστών κάνουν ακριβώς το ίδιο. Μάλιστα στην περίπτωση της Samsung μαζί με το φόντο αλλάζουν και τα εικονίδια σε αυτά που έχει το Theme, και πρέπει και αυτά να τα αλλάξεις πάλι αν θές !

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights