Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Canon σταματά τις φωτογραφικές μηχανές με φιλμ

Η Canon σταματά τις φωτογραφικές μηχανές με φιλμ

απο Kostas Gliatiotis

Η Canon ανακοίνωσε ότι για την ίδια τουλάχιστον, τελειώνει και επίσημα η εποχή του φιλμ, με το τέλος των πωλήσεων στις φωτογραφικές μηχανές που το χρησιμοποιούν.

Πιο συγκεκριμένα, η Canon είχε σταματήσει να παράγει φωτογραφικές μηχανές που χρησιμοποιούν φιλμ εδώ και σχεδόν 7 χρόνια πλέον, συνέχιζε όμως να πουλάει αυτές που διατηρεί ακόμα σε στοκ. Η EOS-1V, η τελευταία διαθέσιμη φωτογραφική μηχανή με φιλμ της Canon, ήταν και αυτή που είχε μείνει διαθέσιμη μέχρι πριν μερικές ημέρες. Ουσιαστικά η Canon απλά έκανε επίσημο το ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει ξανά την παραγωγή φωτογραφικών μηχανών με φιλμ, δεσμεύθηκε όμως ότι ειδικά για την EOS-1V θα συνεχίσει να παρέχει υποστήριξη και ανταλλακτικά μέχρι τουλάχιστον και το 2025.

Η τελευταία αυτή φωτογραφική μηχανή της Canon με φιλμ, είναι συμβατή με όλους τους φακούς που κατασκευάζει η εταιρεία για DSLR φωτογραφικές μηχανές, και αυτό το πλεονέκτημα της την είχε κάνει σχετικά δημοφιλή σε όσους συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το κλασικό φιλμ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights