Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Apple ανακοίνωσε το iOS 12 για όλες τις συσκευές μέχρι το iPhone 5s

Η Apple ανακοίνωσε το iOS 12 για όλες τις συσκευές μέχρι το iPhone 5s

απο Kostas Gliatiotis

Συνεχίζοντας να εκμεταλλεύεται τον πλήρη έλεγχο σε Software αλλά και Hardware στις συσκευές της, η Apple παρουσίασε την νεότερη έκδοση 12 του iOS, που θα είναι διαθέσιμη για όλα τα iPhone μέχρι και το αρκετά παλιό πλέον iPhone 5s. Μάλιστα, το iOS 12 θα γίνει διαθέσιμο και για όλα τα iPAD της εταιρείας που έχουν κυκλοφορήσει από το 2013 και μετά, μια εντυπωσιακή απόδειξη στήριξης των παλαιότερων συσκευών από την Apple

Η εταιρεία υπόσχεται σημαντικές βελτιώσεις στην νέα έκδοση του λειτουργικού, με την βασικότερη από αυτές να είναι η συνολικά αυξημένη ταχύτητα λειτουργίας. Σύμφωνα με την Apple το iOS 12 είναι κατά 40% πιο γρήγορο στην εκκίνηση εφαρμογών σε σύγκριση με την έκδοση 11, με 70% γρηγορότερη εφαρμογή για την κάμερα. Οι βελτιώσεις αυτές συνδυάζονται και με διαφορετική διαχείριση του επεξεργαστή για μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και καλύτερη απόκριση.

 

To iOS 12 έχει διαφορετικό σύστημα ειδοποιήσεων που υπόσχεται να διορθώσει το μοναδικό ουσιαστικό μειονέκτημα που είχαν οι προηγούμενες εκδόσεις. Ο χρήστης μπορεί να απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις από μια εφαρμογή ακόμα και από την οθόνη κλειδώματος, ενώ σε βάθος χρόνου το iOS μπορεί να εμφανίζει μηνιαία στατιστικά για κάθε μια από αυτές ώστε να ενημερώνει για τις πιο “Ενοχλητικές” ή αυτές που ο χρήστης απλά χρησιμοποιεί πιο συχνά. Πολύ σημαντική είναι η ομαδοποίηση των ειδοποιήσεων από την ίδια εφαρμογή, και όχι η ξεχωριστή προβολή τους, ένα από τα πιο ενοχλητικά χαρακτηριστικά του iOS μέχρι σήμερα.

Αντίστοιχα, υπάρχει πλεόν επιλογή να ορίζει ο χρήστης των iPhone τον χρόνο που θέλει να χρησιμοποιεί μια εφαρμογή, ώστε να μην “ξεχνιέται” σε αυτή, και να μπορεί να περιορίσει την άσκοπη χρήση και σπατάλη χρόνου. Το iOS 12 θα ενημερώνει όταν φτάσει το χρονικό όριο που έχει θέσει ο χρήστης και θα τερματίζει την εφαρμογή μετά απο επιβεβαίωση.

Η νεότερη έκδοση του iOS θα είναι διαθέσιμη το προσεχές φθινόπωρο, μαζί πιθανότατα με την κυκλοφορία των επόμενων iPhone της Apple.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights