Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ H WIND τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

H WIND τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

απο Kostas Gliatiotis

H WIND τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα σε σχέση με την περασμένη χρονιά χάρη στο βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο που ακολουθεί.

Με έμφαση στην πρόληψη της ρύπανσης, στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, στην περιβαλλοντική συμμόρφωση και την προώθηση της ενημέρωσης για την προστασία του περιβάλλοντος, η WIND υλοποιεί ήδη δράσεις που προωθούν την αειφορία και δίνουν έμφαση στις αρχές της κυκλικής οικονομίας και της επαναχρησιμοποίησης, όπου τίποτα δεν πάει χαμένο.

Tα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά και αποτυπώνονται στην εξοικονόμηση ενέργειας άνω των 2 GWh και αντίστοιχα εξοικονόμηση στους έμμεσους ρύπους  άνω των 2.000 τόνων ισοδύναμου διοξειδίου του άνθρακα στα κτίρια της από το 2015, την εξοικονόμηση άνω των 45 τόνων χαρτιού ετησίως μόνο από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες λογαριασμών (e-bill) και πολλά άλλα. Με άλλα λόγια, η εταιρεία σε διάστημα ενός έτους εξοικονόμησε την ηλεκτρική ενέργεια που χρειάζονται για έναν ολόκληρο χρόνο 485 νοικοκυριά ώστε να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες.

Τα αποτελέσματα αυτά προέκυψαν ύστερα από πρωτοβουλίες όπως οι παρακάτω:

  • πιστοποίηση με ISO14001
  • προγράμματα ανακύκλωσης αποβλήτων με διαλογή στην πηγή
  • προγράμματα μείωσης αποβλήτων στην πηγή
  • προγράμματα ψηφιοποίησης / αποϋλοποίησης σε έγγραφα και διεργασίες για εξοικονόμηση πόρων
  • προγράμματα αντικατάστασης εξοπλισμών και πληθώρα παρεμβάσεων στο κτιριακό της απόθεμα, κ.α.

Επίσης, η WIND για να ευαισθητοποιήσει τους Πελάτες της με αφορμή την Ημέρα Περιβάλλοντος, την Τρίτη 05/06, την Τετάρτη 06/06 και την Πέμπτη 07/06, προσφέρει μια υφασμάτινη επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα με κάθε αγορά συσκευής ή αξεσουάρ καθώς και επιπλέον έκπτωση σε συγκεκριμένα smartphones, σε όσους φέρουν για ανακύκλωση την παλιά τους συσκευή κινητού, σε ένα κατάστημα WIND.

Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί έναν από τους κύριους άξονες στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας της WIND. Γι αυτό αναζητά διαρκώς νέους τρόπους να παρέχει τις κατάλληλες λύσεις στους πελάτες της αλλά και στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, ώστε μαζί να δίνουν την απαραίτητη ώθηση προς το ψηφιακό μέλλον χαμηλών εκπομπών άνθρακα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights