Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Qualcomm παρουσίασε τον Snapdragon 850 για Laptop με Windows 10

Η Qualcomm παρουσίασε τον Snapdragon 850 για Laptop με Windows 10

απο Kostas Gliatiotis

Η Qualcomm έχει ήδη παρουσιάσει μια ειδική έκδοση των Windows 10 σε συνεργασία με την Microsoft, που μπορούν να “τρέξουν” σε επεξεργαστές της σειράς Snapdragon που βασίζονται σε αρχιτεκτονική της ARM και όχι την Χ86 της Intel.

Η εταιρεία παρουσίασε πριν μερικές ώρες, τον Snapdragon 850, την πρώτη λύση σχεδιασμένη ειδικά για φορητούς υπολογιστές με το λειτουργικό της Microsoft. Η σημαντικότερη διαφορά του σε σύγκριση με τον Snapdragon 835 που η εταιρεία χρησιμοποιεί ήδη με τα Windows 10, είναι ότι έχει σχεδιαστεί σε μεγαλύτερο φυσικό μέγεθος, που επιτρέπει την εγκατάσταση του σε συσκευές με περισσότερο χώρο από ότι ένα Smartphone. Οι βελτιωμένες δυνατότητες ψύξης που προσφέρει ένας φορητός υπολογιστής, επιτρέπουν στην Qualcomm να αυξήσει σημαντικά τον χρονισμό του Snapdragon 850 με μέγιστη συχνότητα τα 2.8 GHz πλέον.

Από την πλευρά της Microsoft, υπάρχει ήδη υποστήριξη για 64-bit εφαρμογές σε ARM αρχιτεκτονική στα Windows 10, με την εταιρεία να παρέχει την τεχνογνωσία σε Developers που θέλουν να ασχοληθούν με αυτή. Το πρόγραμμα Windows On Snapdragon  της Qualcomm περιλαμβάνει πλέον και τον Snapdragon 850 που υπόσχεται θεωρητικά έως 25 ώρες λειτουργίας, που είναι εντυπωσιακά περισσότερες από αυτές που μπορεί να πετύχει ένα συνηθισμένο Laptop.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights