Η Lenovo παρουσίασε το Z5 που τελικά έχει και Notch και πλαίσιο στο κάτω μέρος του

Η Lenovo παρουσίασε το Z5 που τελικά έχει και Notch και πλαίσιο στο κάτω μέρος του

Η Lenovo προχώρησε σε μια μάλλον ανεξηγητή συνολικά προωθητική πολιτική, με την εδώ και καιρό “διαφήμιση” μιας νέας συσκευής που όπως η ίδια υπόσχονταν και έδειχνε στις εικόνες, θα είχε οθόνη με μηδενικό πλαίσιο γύρω της και χωρίς καθόλου Notch.

Χωρίς καμία ουσιαστική εξήγηση για την συγκεκριμένη παραπλάνηση, η εταιρεία παρουσίασε το Z5 όπως είναι η ονομασία του νέου Smartphone, και απέφυγε να σχολιάσει το θέμα που δημιουργήθηκε αναμενόμενα γύρω από την προώθηση του μέχρι τώρα.

 

Μάλιστα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Ζ5 το τοποθετούν οριακά στην μεσαία κατηγορία, με σημαντικά χαμηλό κόστος παρόλα αυτά, που τουλάχιστον στην Κίνα θα είναι στα περίπου 200 δολάρια. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 6,2 ιντσών με ανάλυση 1080p και πρόκειται για LCD Panel. Οι δύο κάμερες στο πίσω μέρος έχουν ανάλυση 16 Mpixels και περιορισμένες πληροφορίες για τα υπολοιπα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, ενώ η μπαταρία είναι σχετικά αποδεκτή με χωρητικότητα 3.300 mAh. Ο Snapdragon 636 βρίσκεται στο εσωτερικό του Z5, σε μια κατηγορία τιμής που μπορεί κανείς να βρει πλέον ακόμα πιο ισχυρές λύσεις από τον ανταγωνισμό. Το θετικό είναι πάντως ότι η μνήμη RAM είναι 6 GB στην βασική έκδοση του Smartphone με τον αποθηκευτικό χώρο να ξεκινάει από τα 64 GB.

Η διαθεσιμότητα του Lenovo Z5 είναι ακόμα περιορισμένη στην αγορά της Κίνας, με την εταιρεία να μην δίνει συγκεκριμένες πληφορίες για το σε ποιες ακριβώς αγορές θα κυκλοφορήσει στην συνέχεια.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.