Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Motorola ανακοίνωσε το Moto Z3 Play

Η Motorola ανακοίνωσε το Moto Z3 Play

απο Kostas Gliatiotis

Πιστή στην υπόσχεση της να διατηρήσει τον Modular σχεδιασμό και την συμβατότητα για τουλάχιστον 3 χρόνια από την πρώτη γενιά, η Motorola παρουσίασε σήμερα το νεότερο Moto Z3 Play.

Η Play έκδοση κάθε Moto Z σειράς ανήκει στην μεσαία κατηγορία, στο άνω άκρο αυτής συνήθως, και προσφέρει ανταγωνιστικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Το Moto Z3 Play δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό, και έρχεται πλέον με 18:9 οθόνη, τεχνολογίας AMOLED μάλιστα, στις 6 ίντσες και με ανάλυση 2160 x 1080 pixels. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 636 της Qualcomm και συνδυάζεται με 4 GB μνήμης RAM στις δύο εκδόσεις με 32 και 64 GB αποθηκευτικού χώρου.

Από τις δύο κάμερες στο πίσω μέρος, η βασική έχει ανάλυση 12 Mpixels με ένα ιδιαίτερα μεγάλο f/1.7 διάφραγμα μπροστά από τον αισθητήρα, ενώ η δεύτερη είναι στα 5 Mpixels και χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τη δημιουργία του θολού φόντου σε φωτογραφίες. H βασική κάμερα μάλιστα διαθέτει Dual Pixel Focus που συνήθως συναντάμε σε πιο ακριβές συσκευές. Η μπαταρία είναι στα 3.000 mAh που είναι μάλλον αποδεκτά για ένα σχετικά λεπτό Smartphone σαν το Moto Z3 Play, ενώ όπως συνηθίζει η Motorola, υπάρχει μια σχεδόν Stock έκδοση του Android της Google με ελάχιστες επιπλέον εφαρμογές που βελτιώνουν σημαντικά την ευχρηστία.

Η διάθεση του Moto Z3 Play ξεκινά άμεσα από την… Βραζιλία, και σύντομα θα επεκταθεί και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Πιθανότατα με μια μικρή καθυστέρηση θα το δούμε και στην Ευρώπη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights