Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η σειρά Υ 2018 της Huawei επίσημα στη χώρα μας

Η σειρά Υ 2018 της Huawei επίσημα στη χώρα μας

απο Kostas Gliatiotis

Η Huawei, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποίησε την Πέμπτη 31 Μαΐου, ανακοίνωσε την διάθεση της ανανεωμένης Y series 2018 στην ελληνική αγορά. Η σειρά Y 2018, που θα διατεθεί στα καταστήματα μέσα στον Ιούνιο, έρχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην αγορά των entry level smartphones, με 4 ξεχωριστές συσκευές και συγκεκριμένα τις:

  • Huawei Y5 2018: Με οθόνη HD+ (1440 x 720) 5,45 ιντσών και τεράστια αναλογία οθόνης-συσκευής με την τεχνολογία Huawei FullView, θα αισθάνεστε σαν να κρατάτε στο χέρι σας ένα παράθυρο σε ένα διαφορετικό κόσμο. Ταυτόχρονα, με μπαταρία χωρητικότητας 3020mAh και τεχνολογία Power Saving0, θα απολαμβάνετε έως και 62 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής ή 13 ώρες αναπαραγωγής βίντεο.

  • Huawei Y6 2018 & Huawei Y6 Prime 2018: Η HD+ (1440 x 720) οθόνη HUAWEI FullView 5,7 ιντσών, με την υπέροχη ανάλυση και τη μεγάλη αναλογία οθόνης-συσκευής, φέρνει ένα μεγαλύτερο κόσμο μπροστά στα μάτια σας. Ικανό να παράγει 88 dB στη μέγιστη ένταση, το Huawei Y6 2018 προσφέρει 78% περισσότερο ήχο από το ηχείο του ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη λεπτομέρεια στη μουσική, σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Η τεχνολογία HUAWEI Histen σάς προσφέρει βελτιστοποιημένο ήχο που μιμείται περιβάλλοντα όπως το θέατρο ή μια αίθουσα συναυλιών, μέσω των ακουστικών.

  • Huawei Y7 Prime 2018: Με διπλή κύρια κάμερα 13MP + 2MP του Huawei Y7 Prime 2018, θα απογειώσετε τις φωτογραφίες σας. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ευρέος διαφράγματος της διπλής κάμερας, απαθανατίστε χωρίς καμιά προσπάθεια τη ζωντανή ομορφιά και το βάθος στο πεδίο των φωτογραφιών σας και δημιουργήστε το φυσικό αυτό θόλωμα στο φόντο σαν να χρησιμοποιούσατε κάμερα DSLR. Η HD+ HUAWEI FullView οθόνη 5,99 ιντσών με την εξαιρετικά μεγάλη αναλογία οθόνης-συσκευής φέρνει έναν ακόμα μεγαλύτερο κόσμο μπροστά στα μάτια σας, ενώ το “blue mirror” εφέ της συσκευής ολοκληρώνει το άψογο στυλ αυτού του τηλεφώνου.

Τα νέα μοντέλα της σειράς Y Series 2018, προσφέρουν προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως η οθόνη FullView της Huawei, τo ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου (Face Unlock) και η μπαταρία μεγάλης διαρκείας που μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμα σε mid-range και premium smartphones.

Η σειρά Huawei Y Series 2018, απευθύνεται στους νέους κυρίως καταναλωτές, εκείνους που μεγαλώνουν με την τεχνολογία, είναι δυναμικοί, ενθουσιώδεις, ακολουθούν τις νέες τάσεις, ψάχνουν το κάτι παραπάνω και πάνω από όλα, γνωρίζουν τι αποζητούν από το smartphone τους. Με επίκεντρο λοιπόν τη νέα γενιά, η Huawei δημιουργεί τους Yers (γουάϊερς). Μια κοινότητα, που με σύμμαχο την ανανεωμένη σειρά Y 2018, θα απολαμβάνει μοναδικές εμπειρίες χρήσης των smartphones τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights