Επίσημα το BlackBerry Key2

Επίσημα το BlackBerry Key2

Η TCL που κατασκευάζει τα Android Smartphones για λογαριασμό της Blackberry, αποκάλυψε το Key2, την νεότερη πρόταση στην περιορισμένη είναι η αλήθεια σειρά Smartphones της εταιρείας.

Το Key2 συνεχίζει την παράδοση του προκατόχου του, διαθέτοντας ξεχωριστό QWERTY πληκτρολόγιο κάτω από την σχεδόν τετράγωνη οθόνη του και απευθύνεται κυρίως σε νοσταλγούς της εταιρείας από την “χρυσή” εποχή των Blackberry τηλεφώνων.

Η 4.5 ιντσών οθόνη έχει ασυνήθιστη ανάλυση 1620 x 1080 pixels με δεδομένη την τετράγωνη μορφή της, ενώ στο εσωτερικό του Key2 βρίσκεται ο Snapdragon 660 της Qualcomm που το τοποθετεί όπως και τον προκάτοχο του, στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας. Για πρώτη φορά μάλιστα υπάρχουν και δύο κάμερες στο πίσω μέρος του Smartphone ανάλυσης 12 Mpixels, με τη δεύτερη να εκτελεί χρέη τηλεφακού. Το διάφραγμα είναι σχετικά ανοιχτό στο f/1.8 για την βασική και στο f/2.6 για την δεύτερη με τον τηλεφακό ενώ απουσιάζει το Optical Image Stabilization και από τις δύο.

Η Blackberry “υποσχέθηκε” τουλάχιστον μια αναβάθμιση σε νεότερη έκδοση του Android για το Key2, κάτι που σημαίνει ότι θα φτάσει μέχρι την επόμενη έκδοση 9 του Android P.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.