Φωτογραφίες του Pixel 3 XL με Notch στην οθόνη

Φωτογραφίες του Pixel 3 XL με Notch στην οθόνη

Λίγο καιρό πριν την επίσημη παρουσίαση τους από την Google, τα επόμενα Smartphones της σειράς Pixel αναμενόμενα κάνουν σιγά σιγά την εμφάνιση τους σε διαρροές. Οι φωτογραφίες του πρωτότυπου Pixel 3 XL αποκαλύπτουν μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για την νέα συσκευή, με σημαντικότερο από αυτά την ύπαρξη Notch στο πάνω μέρος της οθόνης.

Ακολουθώντας την εποχή του δυστυχώς, και όχι ορίζοντας τη, η Google φαίνεται να επιλέγει τη λύση του Notch για το πάνω μέρος της AMOLED οθόνης του Pixel 3 XL. Οι πληροφορίες θέλουν πάντως το κανονικό Pixel 3 να μην έχει την ίδια ενοχλητική εγκοπή στο πάνω μέρος της οθόνης του.

Το πίσω μέρος τώρα του Pixel 3 XL φαίνεται να διατηρεί ακριβώς την ίδια εξωτερική εμφάνιση με την προηγούμενη έκδοση, και ταυτόχρονα φαίνεται ότι η Google επέλεξε και εδώ την λύση της μιας και μοναδικής πίσω κάμερας. Η εταιρεία έχει πολύ καλή παράδοση στην χρήση λογισμικού για την δημιουργία πολύ καλών φωτογραφιών, φαίνεται όμως ότι δεν θεωρεί χρήσιμη επιλογή την δεύτερη κάμερα ακόμα και για όσα δεν μπορεί να πετύχει στο Software. Υπάρχει βέβαια πάντα η πιθανότητα να πρόκειται για μια πολύ πρώιμη έκδοση του Pixel 3 XL και πολλά από αυτά να αλλάξουν μέχρι την τελική έκδοση που θα ανακοινωθεί επίσημα.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.