Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung ανακοίνωσε τα J7 2018 και J3 2018

Η Samsung ανακοίνωσε τα J7 2018 και J3 2018

απο Kostas Gliatiotis

Με έναν ασυνήθιστο τρόπο, ακόμα και για τα δικά της δεδομένα, η Samsung παρουσίασε τα δύο νέα Galaxy J7 2018 και J3 2018.

Η εταιρεία δεν δίνει ιδιαίτερες πληροφορίες για τις δύο συσκευές, εκτός από βασικά χαρακτηριστικά για το κάθε ένα τους. Ξεκινώντας από το J7 2018, αυτό που είναι γνωστό είναι ότι η οθόνη του έχει διαγώνιο 5.5 ιντσών, και φαίνεται να είναι τεχνολογίας AMOLED. Η ανάλυση της αναφέρεται σαν απλά “HD” που τυπικά μεταφάζεται σε 1280 x 720 pixels, ανάλυση που ταιριάζει σε 16:9 οθόνη και όχι τις Inifinity Display που χρησιμοποιεί η Samsung σε ακριβότερες συσκευές της. Η κάμερα στο πίσω μέρος παραμένει μια, με ανάλυση 13 Mpixels και διάφραγμα f/1.7, που πλέον τείνει να καθιερωθεί σε όλες σχεδον τις συσκευές της εταιρείας.

Για το Galaxy J3 2018 οι πληροφορίες είναι ακόμα λιγότερες, με καμία αναφορά σε επεξεργαστή, μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο, και μοναδική ουσιαστική πληροφορία την 5 ιντσών οθόνη HD ανάλυσης και εδώ, και την κάμερα των 8 Mpixels στο πίσω μέρος του Smartphone.

Η Samsung είναι περίεργα “περιορισμένη” και στις δηλώσεις για την διαθεσιμότητα των δύο συσκευών, αφού επιβεβαιώνει απλά την διάθεση τους στην Αμερική, χωρίς όμως πληροφορίες για συγκεκριμένες χώρες στον υπόλοιπο κόσμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights