Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A6 Plus Review : Μεγάλη οθόνη και λογικό κόστος

Samsung Galaxy A6 Plus Review : Μεγάλη οθόνη και λογικό κόστος

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, το Galaxy A6 Plus χρησιμοποιεί έναν επεξεργαστή της Qualcomm και συγκεκριμένα τον Snapdragon 450. Η εταιρεία συνήθως χρησιμοποιεί τις δικές της λύσεις για αυτή την κατηγορία συσκευών πλέον, και η επιλογή του Snapdragon 450 είναι αρκετά ασυνήθιστη αλλά όχι και απαραίτητα σωστή. Οι περισσότερες συσκευές του ανταγωνισμού του Galaxy A6 Plus με αυτόν στο εσωτερικό τους είναι αισθητά οικονομικότερες από αυτό, ενώ με τα χρήματα αυτά μπορεί να βρει κανείς συνολικά πιο ισχυρά Smartphone με ευκολία.

Οι 8 συνολικά πυρήνες επεξεργασίας είναι οι συνηθισμένοι πλέον Α-53 της ARM, με μέγιστο χρονισμό το 1.8 GHz ακόμα και όταν λειτουργούν και οι 8 ταυτόχρονα. Η απόδοση τους είναι πάντως αισθητά καλύτερη από αυτή του Exynos 7870 στο εσωτερικό του απλού Galaxy A6 και τουλάχιστον κάνει την Plus έκδοση να προσφέρει και μια έστω και λίγο πιο γρήγορη εμπειρία χρήσης εκτός από μεγαλύτερη οθόνη.

Στην χώρα μας φαίνεται ότι θα έρθει επίσημα τουλάχιστον η έκδοση με τα 32 GB αποθηκευτικού χώρου και τα 3 GB μνήμης RAM. Για το είδος που ανήκει το Galaxy A6 Plus και για τους χρήστες που απευθύνεται, η RAM είναι μάλλον αρκετή για κάθε πιθανή καθημερινή χρήση.

Ακόμα και αρκετές εφαρμογές ταυτόχρονα τρέχουν χωρίς προβλήματα, ενώ ακόμα και με Social Media εφαρμογές να τρέχουν μονίμως, δεν υπάρχει αισθητή μείωση της συνολικής απόδοσης.

Το βασικότερο μειονέκτημα ίσως του Snapdragon 450 είναι η κάρτα γραφικών στο εσωτερικό του. Η Adreno 506 έχει σχεδιαστεί να καλύπτει τις βασικές απαιτήσεις σε Smartphones με οθόνη 1080p όπως αυτή του Galaxy A6 Plus. Μάλιστα η μικρή διαφορά σε κάθετη ανάλυση μέχρι τα 2280 Pixels έχει μια επίσης μικρή επίπτωση στην απόδοση της σε σύγκριση με συσκευές που έχουν πιο «παραδοσιακή» 16:9 οθόνη.

Το Smartphone περιορίζεται στα πιο απλά παιχνίδια που μπορεί να βρει κανείς στο Play Store της Google, έχει όμως πολύ καλή συμπεριφορά στο ίδιο το γραφικό περιβάλλον της Samsung και σε κάθε είδος εργασία προβολής φωτογραφιών και Video. Η έλλειψη υποστήριξης αρχείων βίντεο σε 4k και η κάπως μειωμένη απόδοση στην λήψη φωτογραφιών είναι οι βασικότερες διαφορές σε σύγκριση με τον αμέσως επόμενο Snapdragon 625 της Qualcomm.

Τα 32 GB αποθηκευτικού χώρου ονομαστικά, είναι στην πραγματικότητα περίπου 25, που και πάλι θεωρούνται αρκετά για ένα Smartphone σαν το Galaxy A6 Plus. Είναι θετικό που η Samsung έχει αυξήσει την χωρητικότητα σε αυτή την κατηγορία, και σίγουρα η υποδοχή για κάρτες μνήμης MicroSD είναι καλοδεχούμενη. Μάλιστα όπως και στο Galaxy A6 έτσι και εδώ, υποστηρίζεται η ταυτόχρονη λειτουργία με δύο κάρτες SIM και κάρτα μνήμης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights