Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Sony Xperia XZ2 Review : Ένα μικρό βήμα στη σωστή κατεύθυνση

Sony Xperia XZ2 Review : Ένα μικρό βήμα στη σωστή κατεύθυνση

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Η Sony παραδοσιακά εστιάζει στην σωστή διαχείριση ενέργειας από τις συσκευές της και λιγότερο στην χρήση μιας μεγάλης σε χωρητικότητας μπαταρία. Το XZ2 δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα, αφού έρχεται με μια μπαταρία 3.180 mAh στο εσωτερικό του.

Σε κατάσταση αναμονής, η εταιρεία όντως συνεχίζει και κάνει ιδιαίτερα καλή δουλειά στην διαχείριση της ενέργειας, προκειμένου το XZ2 να διατηρείται ενεργό για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Το «πρόβλημα» είναι ότι το Hardware στο εσωτερικό του, και συγκεκριμένα ο Snapdragon 845 καταναλώνει εντυπωσιακά ποσά ενέργειας για να προσφέρει την πολύ καλή συνολική του απόδοση.

Αυτό σημαίνει ότι σε εντατική χρήση η μπαταρία του XZ2 μπορεί να μην είναι αρκετή για να «φτάσει» τον χρήστη του στο τέλος της ημέρας χωρίς να αναζητήσει έναν φορτιστή. Για λιγότερο απαιτητικούς χρήστες, η μια ημέρα είναι πάντα μέσα στα όρια, ενώ για μεγαλύτερους χρόνους λειτουργίας πρέπει κάποιος να είναι ιδιαίτερα περιορισμένος σε αυτά που κάνει με το Smartphone του.

Οι επιλογές διαχείρισης της μπαταρίας που προσφέρει η Sony έχουν μειωθεί αισθητά σε σύγκριση με το παρελθόν και τις παλαιότερες συσκευές της. Τo XZ2 βασίζεται περισσότερο στις δυνατότητες που προσφέρει πλέον το ίδιο το Android της Google, και έχει απλά μερικές βασικές δικές του επιλογές.

Σε κάθε περίπτωση, η μπαταρία βρίσκεται «κοντά» στον μέσο όρο του τι είναι αποδεκτό σε αυτή την κατηγορία συσκευών πλέον. Με εξαίρεση την ιδιαίτερα έντονη χρήση, με λήψη φωτογραφιών και βίντεο που μπορεί να την αδειάσουν εντυπωσιακά γρήγορα, στις περισσότερες περιπτώσεις η μια ημέρα λειτουργίας είναι εφικτή, και αυτό που περιμένει κάποιος πλέον από ένα High End Smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights