Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Sony Xperia XZ2 Review : Ένα μικρό βήμα στη σωστή κατεύθυνση

Sony Xperia XZ2 Review : Ένα μικρό βήμα στη σωστή κατεύθυνση

απο Kostas Gliatiotis

Συμπέρασμα.

Το XZ2 είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η Sony καταλαβαίνει τις αδυναμίες της, γνωρίζει εδώ και καιρό τι πρέπει να αλλάξει, και απλά πλέον έχει ξεκινήσει να το κάνει και πράξη. Χωρίς σε καμία περίπτωση να φτάνει το επίπεδο εταιρειών με μεγαλύτερη πείρα πλέον, αλλά και σημαντικά μεγαλύτερες οικονομικές και τεχνικές δυνατότητες, το XZ2 είναι ότι καλύτερο μπορεί να δημιουργήσει η Sony για τα δικά της δεδομένα.

Για τους φίλους της εταιρείας που χρησιμοποιούν ακόμα τις συσκευές της, και ακόμα περισσότερο για όσους σταμάτησαν πρόσφατα αλλά ακόμα εκτιμούν την εταιρεία , είναι επίσης ένας καλός λόγος να επιστρέψουν. Το XZ2 δεν φαίνεται να σχεδιάστηκε για να ανταγωνιστεί ευθέως καλύτερες συσκευές από αυτό, αλλά για να δειξει περισσότερο ότι εταιρεία έστω και με καθυστέρηση σταμάτησε να θεωρεί τον εαυτό της ξεχωριστό με τρόπο που δεν ήταν στην πραγματικότητα.

Το μοναδικό ουσιαστικό πρόβλημα είναι η τιμή πώλησης του, αφού για να είναι πραγματικά ελκυστικό, το XZ2 πρέπει να είναι είτε οικονομικότερο από τον ανταγωνισμό του, είτε καλύτερο σε κάποιο τομέα, και δυστυχώς δεν είναι τίποτα από τα δύο. Στα 800 ευρώ λοιπόν, η Sony δίνει αρχικά τουλάχιστον, δώρο μια θήκη, έναν ασύρματο φορτιστή και ένα ζευγάρι Bluetooth στερεοφωνικά ακουστικά προκειμένου η τιμή να είναι πιο… συμφέρουσα. Στο άμεσο μέλλον όμως, όσοι παρακολουθούν την πορεία των συσκευών της εταιρείας στην αγορά, γνωρίζουν ότι η τιμή αυτή θα μειωθεί σημαντικά, και το XZ2 θα είναι μια πιο λογική επιλογή. Δυστυχώς όμως, με την πολιτική που συνεχίζει να ακολουθεί η εταιρεία, την ίδια εποχή θα έχει ήδη ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights